Hoşgeldin :) Tekrar hoşgeldin. Mantığı anlayamadım ?
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici burhan 2010' Alıntı: Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... burhan 2010' Alıntı: Tekrar hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... Mantığı anlayamadım ?
burhan 2010' Alıntı: Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... burhan 2010' Alıntı: Tekrar hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... Mantığı anlayamadım ?
Mertolozzi Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Tamam ışte başlıkta hoş geliyor içerikte güle güle smileyi kullanıyor bu bir çelişki değil mi ? Genişletmek için tıkla ... Hem de çelişkinin önde gideni Hoşgeldin fatoş da fatoş nerde ??
TuRkiShCowboy' Alıntı: Tamam ışte başlıkta hoş geliyor içerikte güle güle smileyi kullanıyor bu bir çelişki değil mi ? Genişletmek için tıkla ... Hem de çelişkinin önde gideni Hoşgeldin fatoş da fatoş nerde ??
ismailnayir Kapalı Hesap foruma kayıt oldu diye başlık açan da var bu başlığa bir sürü hoşgeldin diyen bi sürü insan başlığı açan bayan olduğundandır herhalde
foruma kayıt oldu diye başlık açan da var bu başlığa bir sürü hoşgeldin diyen bi sürü insan başlığı açan bayan olduğundandır herhalde