S^3 [mralshahawy] Theme Sound Effects V1.00(0) Symbian^3 Unsigned Türkçe - Maxipda

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[mralshahawy] Theme Sound Effects V1.00(0) Symbian^3 Unsigned Türkçe - Maxipda
[MrAlshahawy] Theme Sound Effects v1.00(0) Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Uygulama ile temalarınıza özel ses efektleri atayabilirsiniz. Nokia evolve temasına varsayılan efektleri ben uygulama için koydum. Temelardan temayı nokia evolve seçin uygulamayı başlatın ve telefonda bir dolaşın bakalım beğenecek misiniz ?

Türkçeleştirmesi tamamen bana aittir. (noss_bar)

Hata veya Eksik görürseniz pm atın...!

En yakın zamanda düzenleyip güncelleyebilirim.

Bir beğen butonuna tıklamak çok zor olmasa gerek tabiki gerçekten beğendiyseniz...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: hastaa, yasin213, Eduardo58 ve 17 diğerleri

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk:

- - - Eklendi - - -

o korkutucu ses kimin acaba :) o bu şu açıldı yerine kısa eğlencelı zilsesleri tercih edilebilir

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
asigsasi

asigsasi

Üye

benighted

benighted

Üye
tesekkurler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

o korkutucu ses kimin acaba :) o bu şu açıldı yerine kısa eğlencelı zilsesleri tercih edilebilir
Google amcanın sesi :) aklıma öyle birşey yapmak geldi bende microfon yok olsa daha makaralı şeyler yapardım menü girdiğinde çabuk çık burdan telefon batlayacak gibi :)

MaxipmaN

Üye

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bu sesleri diğer temalara atayamiyorum nasıl yapıyoruz :hmmm

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
orjinal ayarlardan temalardan temanı seç sonra uygulama den temayı seç ve efektleri tek tek seç bazen şarkıları bulamayabiliyor uygulama daha 1. sürüm zamanla sorunları eksikleri kalkar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
birtek evolvede çalışıyor oda birtek senin atadikların, başka bir ses kullanmak için değiştirme imkanıda yok hiçbir ses bulamıyor uygulama

larten123

larten123

Üye
​teşekkürler levent abi :oke:

• Beğen
Tepkiler: mihrakula ve noss_bar

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler N85te de vardı böyle bişey :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim minim bulması lazım ben bir kaç tel kapatıp açtım ara ara gidiyor uğraştırdi

malmas

Üye
eline sağlık

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

tempestshine

tempestshine

Üye
Teşekkürler :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Teşekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

akifd

akifd

Üye
Ustam benim 701 gene saçmalamaya başladı senede oluyormu bilmem ekranın ortasında acayip simgeler çıkıyor küçücük resim çıkıyor bazan ikon gibi şeyler çıkıyor o giriş ekranını silip tekrar yenisini ekleyip öyle kurtuluyorrum ne yapmamı önerirsin

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
duvar kağıdı olmadığı zaman bende de oluyor flashh attım gene sorun devam ediyor sanırım sistemle alakalı bir durum. duvar kağıtsız kullanma illa siyah kullanıcam diyorsan siyah duvar kağıdı ata gene ata.

akifd

akifd

Üye
tamam doğru söylüyorsun duvar kağıdı olan ekranda birşey olmuyor ama yinede neden olduğunu merak etmiyor değilim birde SENDEN GÜZEL BIR CFW bekliyorum düşünmüyor musun soyle harika bir fp1 cfw

Üst Alt