MrAlshahawy Belle Extra Buttons v2.01(0) Symbian Belle Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tamam devam ettirmeyin konuyu arkadaşlar.İspatınıda eklediysen sorun yok olursa gerekeniz yaparız.

hsn6262

hsn6262

Üye
valla kardeşim ben ispatını da koydum beğenmeyen indirmez..o arkamdan atıp tutanlar da gelsin yüzüme söylesin..sabah yürek yiyip gelmişler buraya belli :) neyse

siz de kendi retail'leriniz hariç hiçbir program eklemeyin bence buraya..bu ve bunun gibi tiplerin iftiralarından uzak olmak için..

Dostum o son söylediğn biraz zor gibi.Bu sitede retail yapan hiç kimse yokki.Sadece başkasının aldığı programı ben aldım ve paylaştım diyen ; o uygulamayı başkası aldı diyen,en son olarakta retail kısmını yazmadan paylaşan var.Senin anlayacağın beğenmediğin ve ekleme dediğin uygulamaları bu siteden çıkartır ya da eklemezsen sitede program kalmaz gibi geliyor bana...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
Dostum o son söylediğn biraz zor gibi.Bu sitede retail yapan hiç kimse yokki.Sadece başkasının aldığı programı ben aldım ve paylaştım diyen ; o uygulamayı başkası aldı diyen,en son olarakta retail kısmını yazmadan paylaşan var.Senin anlayacağın beğenmediğin ve ekleme dediğin uygulamaları bu siteden çıkartır ya da eklemezsen sitede program kalmaz gibi geliyor bana...

neyse konuyu dağıtmayalım kardeş.söylenecekler söylendi :) kusura bakmayın tekrar..

• Beğen
Tepkiler: Nextman
sLeepLe

sLeepLe

Üye
satın aldığım için imzalı olarak indiriyorum zaten. sen dediğim gibi yaparsan sorun çözülecektir.

- - - Eklendi - - -

yeni gördüm e6 kullanıyorsun sanırım.o telefonda uyumsuzluk olabilir ekrandan dolayı.

e6 da sorunsuz çalışıyo arkadaşta sorun var

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
​olabilir.önceden türkçe sürüm yüklediyse onun kaldırmasında sorun oluyor.

karatekid

Üye
teşekkürler

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
bu hafta salı veya çarşamba yeni bir güncelleme daha geliyor. birkaç küçük hata düzeltmesi olacak.belki biraz yenilikler de olur. üst bar butonlarının kullanılacağı uygulamaları seçme ekranı değişiyor. tüm uygulamalar görünecek biz yanına tik atıp kullanıma açacağız. en önemli değişim bu :) takipte kalın

mrgoxel

mrgoxel

Üye
kesene bereket teşekkürler abi:alkis

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan dostum :)

asigsasi

asigsasi

Üye
bekliyoruz dostum

donz

Üye
eline emeğine sağlık üstad

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
yeni güncelleme 2.2 mağazada yayınlandı.

metyuu

metyuu

Üye
evet internete düşmüş bile, yavaş yavaş başlayayım türkçesine :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
​kolay gele dostum :)

metyuu

metyuu

Üye
sağol dostum işlerde yoğun rsc bitti bir exe kaldı. artık akşama inşallah yüklerim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
​hayırlısı dostum epey uğraştırıyordur eminim.

metyuu

metyuu

Üye
evet uğraştırıyor. rsc satır sayısı 400 geçmiş birde exe de, uğraştırıyor ama olsun çeviri yaparak iş stresini atıyorum. :)