[MrAlshahawy] Belle Extra Buttons v1.07(4) Symbian^3 UNSigned Türkçe metyuu

Sponsorlu Bağlantılar

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
[MrAlshahawy] Belle Extra Buttons v1.07(4) Symbian^3 UNSigned Türkçe metyuu

Uygulama ile araç çubuğuna iki tane ek canlı düğme ekleyebilirsiniz. Bu düğmelerle yapabilecekleriniz:
- Kilitleme/Yeniden başlat düğmesi (uzun basarak yeniden başlatma)
- Pil seviyesi/Güç tasarruf modu (uzun basarak aktifleştime/kapatma)
- Görev değiştirme/Açık uygulamaları kapatma düğmesi (uzun basarak tüm açık uygulamaları kapatma)
- Genişletilebilir simge: 12 uygulama eklenebilir.

Türkçe çeviri bana aittir. (Yardım ve güncelleme notları hariç türkçeye çevirdim)

Kurulum : rar içinde iki dosya mevcut
1. ilk önce
MrAlshahawy BelleExtraButtons v1.7(4) Unsigned Türkçe metyuu.sis dosyasını kurun
2- sonra belle extra 1.07(4) Türkçe metyuu.sis

Belle Extra Butonlar (v 1.7.4) yenilikler nelerdir
===========================
1 - Şimdi kendi Stilize önayarlarını kaydedebilirsiniz ve kolayca yüklemek için.
* Stilize önceden pencereleri kayan / şeffaflık seviyesi / simgeler stilleri, yazı tipi renkleri, ekstra düğmeler renk ve şekil vb renk tutar
2 - Genişletilebilir pencerede kullanıldığında önceden yüklenmiş özellikleri simgelerle stili seçin:
a) Aktif Tema Uygulamaları Klasör simgesi.
b) 16 Şık serin önceden simgelerden biri.
3 - (- mavi - Sıcak Kırmızımsı önceden Yeşil Dünya ayar) için önceden yüklenmiş Stil önayarlarını renklerin kombinasyonu artırıldı.
4 - yeni ayar (parlak Gri) stili önceden eklendi.
5 - Hayır daha geri kalmış / ekstra butonlar görünüm için gecikme mobil ekran döndürülür.
6 - İç performans geliştirmeleri.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe ve yaren_dede

yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk:

arslanla

arslanla

Üye
Teşekkürler

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

koray777

koray777

Üye
Konuyu Türkçe çeviri bölümüne açsaydın daha çok kullanıya ulaşırdın. Teşekkürler.

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
teşekkürler :)

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

fat312

fat312

Üye
saol :) sessiz hatsız falan çalışmıyor .

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
hatsız çalışmıyor ne yaptıysam olmadı ama sessiz bende çalışıyor.

ozkancaan

ozkancaan

Üye
kendisi 2 tane tus eklıyorda digerlerini ekleyemedim nasıl yapacagız orda 2den fazla tus varda tlf'um c6-01

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
alt ızgaraya 2 adet tuş ekliyor diğer seçenekleri geniş uygulama penceresine ekleyeceksin. 2 tuştan birini geniş uygulama olarak seç.

ozkancaan

ozkancaan

Üye
zaten dediğin gibi kullanıyorum da genis uygulama tusunun ustune eklıyor yanına eklemek ıstıyorum ama olmuyor tum ayarlarını denedım olmuyor c7 de oluyormu o sekılde...

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
bendede eklemiyor yanlız iki tane var. diğerler geniş uygulama penceresinde

ozkancaan

ozkancaan

Üye
andro menü diye birşey var bu nokia storeden buldum sanırım o eklıyor ama onunda tam surumu yok free olanını ındırdı oda eklemıyor..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
1.07.5 çıktı sanırım.

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
1.07.5 çıktı sanırım.

ben görmedim gelsinde çevireyim biraz uğraştırıyor ama olsun güzel bir uygulama

- - - Eklendi - - -

andro menü diye birşey var bu nokia storeden buldum sanırım o eklıyor ama onunda tam surumu yok free olanını ındırdı oda eklemıyor..

evet kapanıyor o uygulama LanternSoft Extra Buttons 1.4 denen bir uygulama var onu dene istersen 4 tuş ekliyorsun

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
facebooktaki sayfasında gördüm sanırım müzik çalarla ilgili bir yenilik gelmiş.

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
yakında düşer internete, her geçen gün özellikleri artıyor. yok yok olacak yakında :)

achambo

achambo

Üye
bunun renkli tuşları olanı yok mu şu üst bara eklenen özellikler yüzünden bırakamıyorum uygulamayı saate basınca kilitleniyo fln acayip işime yarıyo

ANIL

ANIL

Admin
Henüz yayınlanmadı. Ayın 20-25'i arası yayınlanabilirmiş.

Üst Alt