var ama ne gibi... böyle şeyler biraz tesadüf eseri oluyor uygulamaları çevirken kodlamalara bakıyorum uygulamayı farklı yöne çekebilirmiyim gibisi düşünceler içideyin artı içimde uhde kalan mesajlardaki oturum baloncuklarını modla değiştirebilmek vardı ama exe yi veya dll yi bir türlü bulamadım tabi bunlar mod olayı sıfırdan bir icat aklıma gelmiyor kodlama bilsem güzel projelerim var ama bilmiyorum öğretecek biride daha yok gibi belki biri elimizden tutar bir ilkov stneov veya laternsoft marslally gibi yazılımcı oluruz o zaman güzel şeyler yazılabilir güzel bir menü uygulaması sadece 4 x 5 dizilimler haricinde daha cafcaflı bir menü n95 media menüsü gibi hani müzik çalarda albüm kapakları bölümü var o tarz bir menü daha farklı görsel efektli menüdler çok tasarım geliyor aklıma. sonra çok geliştirirlirse ses tanıma yazılımı ama yapay zeka tarzı birşey bir insanla konuşuyormuşcasına birşey mnatığı var ama işte kodlama bilmiyorum türkçe çok güzel bir dil aynı sayılarla işlem yapmak gibi sen 3x4 diyorsan o da sana 12 diyecek gibi bu bir matematiksel işlem gibi görülebilir ama aslında karşılıklı bir diyolagtur bunu dile uyarlamak kolay kombinasyon zorlayıcı olabilir ama çok çok fazla kodlama bilgisi gerektirir. benim gördüğüm ses tanıma uygulamaları harf harf sesi tanımaya çalışıyor buda dilin doğası gereği sessiz harfler tek başına söylenemiyor sessiz harf söylerken mutlaka bir sesli harf ekleniyor sesin daha iyi tanınması için bence hece hece karşılaştırılması gerekir tabi 29 harf ile sesi çözmek başka 3000 e yakın hece ile sesi çözmek başka ama en iyi sonucu hece verecektir tabu bu sesi tanıma kısmı dediğinizi anladı daha doğrusu çözdü peki cevap ? burda da güzel türkçemiz devreye giriyor bunlar uzun konular ama böyle bir projede çalışmak hayalimdir dediğim gibi mantığını biliyorum nasıl olacak nasıl yapılacak hepsi var am işte tek kodlaması eksik