MPlayer Acil yardım lütfen!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

streamline

Üye
    Konu Sahibi
MPlayer Acil yardım lütfen!!!
arkadaslar 6630um war ve MPlayer ı yukledim. arkadasımda da 6630 war ve galeriden mp3 e tıkladıı zaman mplayerla acılıo. ben tıkladıımda eski playerla acılıo ve bi turlu cozemedim bunu. power mp3 war ondan kaynaklanıyodur dedi arkadasım, ama power mp3 u silmek istemiorm. bana yardım ederseniz sevinirm... :yardim:

nghty

nghty

Üye
nedeni su olablr...!
mplayer'ı sis olarak mı kurdun? yoksa arkadasn falan sana fexplorer'dan falan mı yolladı ?

eer sis olarak kurmadıysan öyle yap ..uygulama yön. 'den kur..

powermp3'le alakası yok..
bendede powermp3 war.. MPlayer ı yükledm we sarkılar MPlayer dan acılıyodu ;) ama MPlayer'ı sildim ben cnkü biri aradıı zaman falan müzik ucuyo..baştan acıyo falan öle seyler olyodu..

streamline

Üye
    Konu Sahibi
ben genelde programları yuklerken others klasorune atıorm sis olarak. ordan tek tek kuruorm. uyg yoneticisinden daha hızlı yuklenio.. ama mplayer ı bi de snn dediin gibi uyg yoneticisinden deniim bakalm. saol tekrardan =) ya bnde 6630 u n70e donusturme hastalıı war galiba :) tema bilie n70 teması :ehe:

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
arkadaşının ki 6630 music edition olmasın sakın

ozkanak

ozkanak

Üye
powemp3

nghty

nghty

Üye
mustafa_tufekci' Alıntı:
arkadaşının ki 6630 music edition olmasın sakın
abi onla bi sey deyismiyo benm abimdede normal 6630 war..MPlayer yüklü ;)

streamline

Üye
    Konu Sahibi
nghty tesekkur ederim uyg yoneticisnden kurdum mplayer ı. galeriden direk o acılıo. saolasın yardımların icin.. arkadasımın ki de normal 6630 bu arada..

nghty

nghty

Üye
streamline' Alıntı:
nghty tesekkur ederim uyg yoneticisnden kurdum mplayer ı. galeriden direk o acılıo. saolasın yardımların icin.. arkadasımın ki de normal 6630 bu arada..
önemli deil :good:

demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
:yuruabi fexplorer gibi bir program yükle programa gir ondan sonra mp3 formatlı bir müziğe seçenekler de "...ile aç" diyo on gir MPlayer ile aç de ok srunun halloldu:yuru

demirbilek_225

demirbilek_225

Üye
Bir :yuruTEŞEKKÜR:yuru eder insan dostum bir :yuruTEŞEKKÜR:yuru' ü esirgeme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt