MP4 Formatında video çekme nasıl olur
Ozan Admin Philips Camcoder Pro 3.74 / Pro 1.03 S60 Mp4 destekliyordu yanlıs hatırlamıyorsam ama yinede o kategoride video kayıt uygulamalarına bak. Avi çeken eti camcoder var aslında, avi daha geçerli bir video dili.
Philips Camcoder Pro 3.74 / Pro 1.03 S60 Mp4 destekliyordu yanlıs hatırlamıyorsam ama yinede o kategoride video kayıt uygulamalarına bak. Avi çeken eti camcoder var aslında, avi daha geçerli bir video dili.
demirbilek_225 Üye Konu Sahibi abiler telim 6600 N70 gibi MP4 formatında çekse çözünürlük güzel olsa diyorum ha
worldcild Üye negative in vrdiğin linki dene istersen ama n70deki kalite alabileceğini pek sanmıyorum..ama yınede bı dene bnce
negative in vrdiğin linki dene istersen ama n70deki kalite alabileceğini pek sanmıyorum..ama yınede bı dene bnce
demirbilek_225 Üye Konu Sahibi abi denedim çekmiyo hata veriyo programdan da çıkamıyrum teli kapayıp yeniden açmak zorunda kalıyorum angry:
abi denedim çekmiyo hata veriyo programdan da çıkamıyrum teli kapayıp yeniden açmak zorunda kalıyorum angry:
worldcild Üye uygulama yöneticisinden proyu kaldır dostm hemen sinirlenme sanki bizmi cıkartmıyoruz prodan)
AZADE27 Üye deneme fırsatım olmadı ancak bi s60 mp4 video çekme pro buldum inşallah işe yarıyordur Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız saygılar AZADE27
deneme fırsatım olmadı ancak bi s60 mp4 video çekme pro buldum inşallah işe yarıyordur Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız saygılar AZADE27