Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mp3 Ve Filmleri Nasıl Küçülteceğim?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cihangumus
Üye
Konu Sahibi
Mp3 Ve Filmleri Nasıl Küçülteceğim?
arkadaşlar mp3 veya filmleri telefona atarken bildiğim kadfarıyla küçültebiliyoruz daha az yer kaplaması açızından bunu nasıl yapıyoruz teşekkürler...
PcM@STéR
Üye
Arama yaparak İstediğin Bilgilere ulaşabilirsin. Forumda daha önce mevcut konu var.
mp3 ve videoları kaliteli bir şekilde küçültmek için sana tavsiyem blaze media pro programı,bununla küçült ondan sonra convert programı ile telefona uygun hale getir(tel,mp3 destekliyorsa mp3 lere gerek yok)
AHMET2525
Üye
kücültme bence kalite cok fena düsüo bise anlasılmıo
hasisa
Üye
<div class='quotetop'>(AHMET2525 @ Mar 10 2006, 05:50 PM) [post=294424]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kücültme bence kalite cok fena düsüo bise anlasılmıo
[/b][/quote]
ben wampent kullanıyorum kalite bozulmuyor istersen dene
NiGhT WarRioR
Üye
bende bu konuda dertliyim flim leri küçültüp telefona yolluycam da program yok elimde cewaplardan faydalandım paylaşım için saol....
__Midas__
Üye
Filmler için imtoo mpeg encoder kullan,müzikler içinde ogg formatı %40 küçülmeye rağmen kaliteden ödün vermiyo denemekte fayda var...
hasisa
Üye
midasın dediği gibi filmler için imtoo
müzikler için goldwave % 80 lere kadar küçültüyor sesi % 100 bırakırsanız kalite aynı
bir tane ufaltıp göndereceğim deneyin
tektabancam
Üye
<div class='quotetop'>(cihangumus @ Mar 7 2006, 08:21 PM) [post=292181]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar mp3 veya filmleri telefona atarken bildiğim kadfarıyla küçültebiliyoruz daha az yer kaplaması açızından bunu nasıl yapıyoruz teşekkürler...
[/b][/quote]
hafıza kartını büyült bence bytı düşen mp3 sesi hiç zevk vermiyo
LowesTime
Üye
ya adami siz yanliş anladiniz ya adam küçültüm büyültcem demiyor video nasil kesicem weya mp3 kisaltma gibi bişi mp3 ben nero waw editorle kesiyorum ama banada video kesme programi lazim video diğelim 10 dk ben 3 'den we 7. dk ya kadar olani almak istiyorum böle bişi warmi warsa paylaşirsaniz güzel olur
LowesTime
Üye
ya adami siz yanliş anladiniz ya adam küçültüm büyültcem demiyor video nasil kesicem weya mp3 kisaltma gibi bişi mp3 ben nero waw editorle kesiyorum ama banada video kesme programi lazim video diğelim 10 dk ben 3 'den we 7. dk ya kadar olani almak istiyorum böle bişi warmi warsa paylaşirsaniz güzel olur
tektabancam
Üye
<div class='quotetop'>(zuzu873 @ Mar 30 2006, 10:49 AM) [post=307033]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
Windows Movie Maker tabi 3 gp formatı wma ya çevir sonra istedigin montajı yaparsın