ALpeRenBuGRa
Üye
Nasıl linki göremiyorsun hayret ediyorum. Aşağıdaki kırmızı linke tıkla...resim yok link yok ben indiremiyorum yardım edin
--------------- Ekleme ---------------
bunda link yok nereden indirecez

Mp3 Trim Pro (TÜRKÇE).rar

Nasıl linki göremiyorsun hayret ediyorum. Aşağıdaki kırmızı linke tıkla...resim yok link yok ben indiremiyorum yardım edin
bunda link yok nereden indirecez

Nasıl linki göremiyorsun hayret ediyorum. Aşağıdaki kırmızı linke tıkla...
Mp3 Trim Pro (TÜRKÇE).rar![]()

Arkadaşım Paylaşım için Çok Saol emeğine SAğlık AMa Nu Proğram Sesi Yükseltmiyoki Ben denedim Hiç Bir Fark olmuyor![]()
Arada baya büyük fark olmakta. Sesi yükseltemediğiniz sonucu ortaya çıkıyor.Ya bende denedim ama bir fark olmadı
En fazla +6 db. ses yükseltmeliyiz. Fazlasında parazitlenme olmaktaçok iyiiii ama biraz ses pürüzleniyo

Hoparlöre birşey olmaz. Çünkü kod girilmiyor. Direkt mp3'ün sesi yükselmekte.nereden indirecez linki göremiyorumda
siper bi program hepinise teşekür hoparlörei patlatmam inşallha

Eyvallah sağolasıneline sağlk kardş çok qzel ve yararlı bi proq.

Mp3 Ses Yükseltme / Mp3 Ses Arttırma Programı: Mp3 Trim Pro (TÜRKÇE)
Kullanım Şekli:
1- Adım: Programı çalıştırınca karşınıza aşağıdaki ekran gelecek yukardan "Aç" tuşuna basarak sesini yükseltmek istediğiniz Mp3'ünüzü seçin !..
--------------------------------------------------------------------------------------
2- Adım: Mp3'ünüzü seçtiğinizde karşınıza aşağıdaki ekran gelecek son olarak en altta ses kontrol yazan yerin altındaki kutucuğu "+6" ile "+12"nin ortasındaki çizginin üzerine getirdikten sonra "Kaydet" yazan yere basarsanız orjinal mp3 dosyanızın üstüne yazar "Faklı Kaydet"e basarsanız farklı bir dosya oluşturabilirsiniz. Fazla yükselttiğiniz zaman parazitlenme olmakta.
Eyvallah sağolasınsaol ellerine sağlık

Cep telefonunda değil programı bilgisayarında kullanacaksınben bunu cep telefonunda nası yapcam?

Mp3lerin sesini bilgisayarda yükseltip telefona gönderildiği için marka model fark etmiyornokia 6280 ses yükselkme porogramı
Eyvallah yorum için sağolasıngerçekten çok tşk ederim müthiş bir program indirdim ve şu an da kullanıyorum!UYARI:Arkadaşlar +6.0 dsb den sonrasında şarkı cozutuyo ona göre!

Sende sağolasınsaolasın arkadaş