mp3 nasıl okunur :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

paradox07

paradox07

Üye

asıl kültürsüzler ingilizceyi ve türkçeyi sizin gibi aynı anda kullananlardır :D

tamam.oldu.görüşürüz.şaka yapıyoruz adamın şakadan anladığı yok,yorum yapıyo.ben kimim ki sizlerin kültürlü olup olmadığını bileyim?sizi sizden de daha iyi bilen Allah bilir ancak.anlaşılan koskoca maxicep forumda şaka da yapılmayacak.

- - - Eklendi - - -

Ve ayrıca toplum bunu böyle uygun görmüş,tren türkçe bir kelime mi?değil,o zaman trenin karşılığı olan çok oturgaçlı götürgeç miydi neydi onu kullansınlar,ama kullanılmaz,toplum bunu kullanmaz.kelimelerin kullanılışı ve okunuşu toplumun kabulüne göredir.bir örnek daha.şöyle bir cümle görsen: I'm 21 years old.bunu ay em yirmi bir yiırz old diye okursun muhtemelen.sebebini bilmiyorum ama bunu çoğu kişi böyle okur.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

tamam.oldu.görüşürüz.şaka yapıyoruz adamın şakadan anladığı yok,yorum yapıyo.ben kimim ki sizlerin kültürlü olup olmadığını bileyim?sizi sizden de daha iyi bilen Allah bilir ancak.anlaşılan koskoca maxicep forumda şaka da yapılmayacak.

- - - Eklendi - - -

Ve ayrıca toplum bunu böyle uygun görmüş,tren türkçe bir kelime mi?değil,o zaman trenin karşılığı olan çok oturgaçlı götürgeç miydi neydi onu kullansınlar,ama kullanılmaz,toplum bunu kullanmaz.kelimelerin kullanılışı ve okunuşu toplumun kabulüne göredir.bir örnek daha.şöyle bir cümle görsen: I'm 21 years old.bunu ay em yirmi bir yiırz old diye okursun muhtemelen.sebebini bilmiyorum ama bunu çoğu kişi böyle okur.
smiley koydum smiley :ehe

paradox07

paradox07

Üye
Smiley görmedim orda,kusura bakma sinirlendim bir anda.ben de mesajımın sonuna smiley koydum ama sen anlamadın galiba.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
mepitri :ehe

Metin MF

Metin MF

Üye
empiyüç

- - - Eklendi - - -

"mp4 player"

bunu da "empifo pıleyır" diye okuyan yoktur heralde

codblackops2

codblackops2

Üye
me pe 3

Ya tam ingilizce okuyacaksın yada tam türkçe.

Em pi tıri
Me pe üç

:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt