...evet ama bence pc de yap daha sonra atarsın mp3 olarak cihaza bilgisayarda yapmak daha basit gelir çünkü
ilgin için teşekkür ederim fakat tel için gerekli banaSöylediklerini bilgisayarda yapmak için ; ''Mp3Tag'' google amcadan temin edebilirsin
Teşekkür ederim arkadaşım gercekten güzel bi program bi de telefon için bulmam lazım benimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu işine yarayacaktır ama deneme sürümü galiba s eriallerini nette ara bulursun, kullanışlı bir pro dur albüm kapak isim tarih şarkı sözü gibi en ince ayrıntısına kadar düzenleyebilirsin,ayrıca program varsa bu bilgileri otomatik olarak netten tarayıp kendisi de düzenleyebiliyor, güle güle kullan...
http://www.maxicep.com/symbian-3-di...og-coverup-v2-01-0-s-1-s-3-signed-565370.html
aha bu da telefon için, otomatik albüm kapağı yüklüyor bazen yanlış ta yükleyebiliyor haberin olsun...

telefonda yapmak için gereken program Coverup kimse söylememiş
http://www.maxicep.com/symbian-3-di...og-coverup-v2-01-0-s-1-s-3-signed-565370.html
aha bu da telefon için, otomatik albüm kapağı yüklüyor bazen yanlış ta yükleyebiliyor haberin olsun...

Ben de bunu kullanıyorum,bence süper bir proSöylediklerini bilgisayarda yapmak için ; ''Mp3Tag'' google amcadan temin edebilirsin

Ben de bunu kullanıyorum,bence süper bir pro![]()
mp3 bilgilerinide düzenlesin diyosan ozaman pc de yapcan ve mp3tag ı kullancan kardeşim en iyisi o bence.. vede FREE!!
Evet kesinlikle katılıyorum toplu seçme seçeneği ile aynı sanatçının şarkılarını bir albüm kapağının altında toplaya biliyorusnaynen dostum.... geçen güncelleme istedi ne değişti pek anlamadım ama demekki boş bi pro değil yani güncelleme falanda geliyor programaEvet kesinlikle katılıyorum toplu seçme seçeneği ile aynı sanatçının şarkılarını bir albüm kapağının altında toplaya biliyorusn

Pronun içine alıyorsun mp3 leri İster tek tek ister toplu şekilde Başlık , Sanatçı , Albüm, Yıl-Parça-Tarz , Yorum , Albüm sanatçısı , Besteci , Albüm kapağı ayarlarını değiştirebiliyorsun işte basit ve kullanışlı hemde ücretsizmp3tag otomatik mi düzenliyor şarkıyı ??Bilgisayar bi giremiyorum ki deneyemedim daha..