Mp3 lerime albüm kapağı koymak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

mehsell

mehsell

Üye
    Konu Sahibi
Mp3 lerime albüm kapağı koymak istiyorum
Başlıkta da belirttiğim gibi mp3 lere albüm kapağı ekleyebilen,bilgilerini düzenleyebilen telefon için bir program var mı? Program adını veya Url eklerseniz çok makbule geçer..Şimdiden tşkkürler

TheMadness

TheMadness

Üye
Pc de oluyor da telefonda sistem dosyası değiştirip oluyor galiba :hmmm

burakburak1987

burakburak1987

Üye
googlede arat bulursun

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Mp3Tag

• Beğen
Tepkiler: mehsell ve n000k
meg1ddo

meg1ddo

Üye

bu işine yarayacaktır ama deneme sürümü galiba s eriallerini nette ara bulursun, kullanışlı bir pro dur albüm kapak isim tarih şarkı sözü gibi en ince ayrıntısına kadar düzenleyebilirsin,ayrıca program varsa bu bilgileri otomatik olarak netten tarayıp kendisi de düzenleyebiliyor, güle güle kullan...

• Beğen
Tepkiler: mehsell
mfb2

mfb2

Üye
Söylediklerini bilgisayarda yapmak için ; ''Mp3Tag'' google amcadan temin edebilirsin

• Beğen
Tepkiler: mehsell ve Esendağlı

kubilaysari

Üye
AIMP indir ..

uribaju

uribaju

Üye
telefonda yapmak için gereken program Coverup kimse söylememiş

• Beğen
typerr1982

typerr1982

Üye
evet ama bence pc de yap daha sonra atarsın mp3 olarak cihaza bilgisayarda yapmak daha basit gelir çünkü

m542tf

m542tf

Üye
evet ama bence pc de yap daha sonra atarsın mp3 olarak cihaza bilgisayarda yapmak daha basit gelir çünkü

coverup daha basit hem telefonda yapıyosun istediğin resimleri seçiyorsun bilgisayardan tele atmaklada uğrasmıyorsun

• Beğen
mehsell

mehsell

Üye
    Konu Sahibi
Söylediklerini bilgisayarda yapmak için ; ''Mp3Tag'' google amcadan temin edebilirsin
ilgin için teşekkür ederim fakat tel için gerekli bana

----------Eklendi @ 10:48:26 ---------- Yazıldı @ 10:47:19 ----------Tmmdır tam istediğim bi program çok saol kardesim : ))

bu işine yarayacaktır ama deneme sürümü galiba s eriallerini nette ara bulursun, kullanışlı bir pro dur albüm kapak isim tarih şarkı sözü gibi en ince ayrıntısına kadar düzenleyebilirsin,ayrıca program varsa bu bilgileri otomatik olarak netten tarayıp kendisi de düzenleyebiliyor, güle güle kullan...
Teşekkür ederim arkadaşım gercekten güzel bi program bi de telefon için bulmam lazım benim

----------Eklendi @ 10:49:30 ---------- Yazıldı @ 10:48:26 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-di...og-coverup-v2-01-0-s-1-s-3-signed-565370.html
aha bu da telefon için, otomatik albüm kapağı yüklüyor bazen yanlış ta yükleyebiliyor haberin olsun:) ...

Tmm bu programı denicem saol ilgin için :)

----------Eklendi @ 10:55:08 ---------- Yazıldı @ 10:49:30 ----------

telefonda yapmak için gereken program Coverup kimse söylememiş

İlgin için teşekkür ederim istediğim program buydu çook saol

----------Eklendi @ 10:59:54 ---------- Yazıldı @ 10:55:08 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-di...og-coverup-v2-01-0-s-1-s-3-signed-565370.html
aha bu da telefon için, otomatik albüm kapağı yüklüyor bazen yanlış ta yükleyebiliyor haberin olsun:) ...

Sana ne kdr teşekkür etsem azdır tam istediği program bi de mp3 bilgilerini düzenleyebilse tadından yenmez :D

n000k

n000k

Üye
mp3 bilgilerinide düzenlesin diyosan ozaman pc de yapcan ve mp3tag ı kullancan kardeşim en iyisi o bence.. vede FREE!!

• Beğen
qsaw

qsaw

Üye
mp3 bilgilerinide düzenlesin diyosan ozaman pc de yapcan ve mp3tag ı kullancan kardeşim en iyisi o bence.. vede FREE!!
:oke:Evet kesinlikle katılıyorum toplu seçme seçeneği ile aynı sanatçının şarkılarını bir albüm kapağının altında toplaya biliyorusn

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
:oke:Evet kesinlikle katılıyorum toplu seçme seçeneği ile aynı sanatçının şarkılarını bir albüm kapağının altında toplaya biliyorusn
aynen dostum.... geçen güncelleme istedi ne değişti pek anlamadım ama demekki boş bi pro değil yani güncelleme falanda geliyor programa:yuru

• Beğen
SilentOne

SilentOne

Üye
hiç ihtiyaç duymadım ya :(

mehsell

mehsell

Üye
    Konu Sahibi
mp3tag otomatik mi düzenliyor şarkıyı ??Bilgisayar bi giremiyorum ki deneyemedim daha..

mfb2

mfb2

Üye
mp3tag otomatik mi düzenliyor şarkıyı ??Bilgisayar bi giremiyorum ki deneyemedim daha..
Pronun içine alıyorsun mp3 leri İster tek tek ister toplu şekilde Başlık , Sanatçı , Albüm, Yıl-Parça-Tarz , Yorum , Albüm sanatçısı , Besteci , Albüm kapağı ayarlarını değiştirebiliyorsun işte basit ve kullanışlı hemde ücretsiz :naughty:

Üst Alt