Merhaba arkadaşlar bana şöyle bir program lazım elimdeki mp3 lere otomatik olarak albüm bilgisi albüm kapağı sanatçı ismi vs. bilgileri girecek bir program arıyorum ( veya Android uygulaması ) bildiğiniz bu tarz bir program varmı ? şimdiden teşekkürler
Ben ttpod kullanıyorum yabancı sarkilar dinlerken aninda o sarkicinin fotoğraflarını ve sarki sozlerini indiriyor
Fakat türkçe muziklerde ise yaramiyor eger yabancı şarkıların hayraniysan benim gibi bu tam sna göre
Ben ttpod kullanıyorum yabancı sarkilar dinlerken aninda o sarkicinin fotoğraflarını ve sarki sozlerini indiriyor
Fakat türkçe muziklerde ise yaramiyor eger yabancı şarkıların hayraniysan benim gibi bu tam sna göre
teşekkürler tam aradığım şey değil ama bu da iş görür ayrıca evet bende yabancı müziklerin hayranıyım
bu arada uygulama Google Play Store da yok ? link atarmısın ?
teşekkürler tam aradığım şey değil ama bu da iş görür ayrıca evet bende yabancı müziklerin hayranıyım
bu arada uygulama Google Play Store da yok ? link atarmısın ?
Arkadaşlar sorun çözüldü MediaMonkey diye bi program buldum 10 numara