Mp3 atma sorunu galaxy note 2

Sponsorlu Bağlantılar

cemxmox2

Üye
    Konu Sahibi
Mp3 atma sorunu galaxy note 2
Arkadaşlar telefonu yeni aldım.Androidde yeniyim.
Usb ile telefonu bilgisayara bağladıktan sonra mp3 atmak için dosyayı kopyaladığımda donuyor ve aygıtınızın bunu yürütememe olasılığı yüksek bu dosyayı atla veya devam et diye birşey çıkıor.
Devam et desem de kopyalamıyor acil yardıma ihtiyacım var.
Bu dediğim mp3 dosyalarında oluyor normal apk dosyalarını falan sorunsuz atıyor.
Teşekkürler

emoliii

emoliii

Üye
Ayarlar > Depolama > Seçenek Tuşu (sol tuş) > USB Bilgisayar Bağlantısı > Depolama birimi 'ni seç. Telefonu tekrar tak ve USB bellek yada Hafıza Kartı okuyucusu gibi kopyalama yapabilirsin.

cemxmox2

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim fakat ayarlarda depolamayı bulamıyorum bulsam zaten hallolcak da,

- - - Eklendi - - -

tamam buldum ayarlar-geliştirici seçenekleri-turn on-usb hata ayıklama açık ihtiyacı olan arkadaşlar çıkabilir

emoliii

emoliii

Üye
Teşekkür ederim fakat ayarlarda depolamayı bulamıyorum bulsam zaten hallolcak da,

- - - Eklendi - - -

tamam buldum ayarlar-geliştirici seçenekleri-turn on-usb hata ayıklama açık ihtiyacı olan arkadaşlar çıkabilir

Rica ederim de senin romunda farklılıklar var. sorununu çözdüysen ne mutlu :)

sagopat3

Üye
ayarlar/diğer ayarlar/bağ. ve taşınabilir wi-fi alanı/usb bağ.

sagopat3

Üye
pardooon yanlışş oldu :P

Hindistan Ceviz

Üye
Samsung Galaxy note 2 kullanıyorum. Şarkı atıyorum fakat şarkı sözü eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

emoliii

emoliii

Üye
Samsung Galaxy note 2 kullanıyorum. Şarkı atıyorum fakat şarkı sözü eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

TtpoD isimli uygulamayı (forumda var) indirirsen kendisi otomatik olarak bulur ekranda görüntülüemek gibi seçenekleride mevcut... =)

Takipçi Satın Al

Üst Alt