Mourinho yalanladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Mourinho yalanladı!


Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, sezon sonunda takımın başından ayrılacağı yolundaki haberleri yalanladı. Ajax ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi basının karşısına çıkan Mourinho, kulüp başkanı Florentino Perez ile geleceği hakkında görüşmediğini savundu.

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Marca gazetesi, teknik direktör Jose Mourinho'nun, sezon sonunda görevinden ayrılacağını ileri sürmüştü.
Marca'ya bakılacak olursa, Mourinho ile başkan Florentino Perez arasında büyük sorunlar vardı ve ikilinin bir sezon daha birbirileriyle çalışması imkansız görünüyordu. Ancak Mourinho, Ajax ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında, hakkındaki haberleri yalanladı.
Portekizli teknik adam, basın mensuplarının, başkan Perez ile aralarında sorun olup olmadığı sorusuna, "Bunu haberi yapan meslektaşınıza sorun. Bir akşam yemeğinde size her şeyi anlatabilir. Benim başkanla bir sorunum yok. Dolayısıyla size anlatacak bir hikayem de yok" yanıtını verdi.
Mourinho, Atletico Madrid ile oynanan maçtan 40 dakika önce Bernabeu'da taraftarın karşısına çıkmasını da değerlendirdi. Maç sırasında kendisine yönelik protestonun oyuncularının moralini bozmasını istemediğini belirten Mourinho, "Taraftarın beni maçtan önce protesto etmesini istedim. Böylece oyuncularımın konsantrasyonunu koruyabilecektim" dedi.
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
bi yere gitmez bu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt