Mount & Blade Warband (DONMA SORUNU)

Sponsorlu Bağlantılar

UcanAdam55

Üye
    Konu Sahibi
Mount & Blade Warband (DONMA SORUNU)
arkadaşlar dedigim gibi oyunda donma sorunu yaşıyorum oyunun sistem gereksinimleri :

Minimum Sistem Gereksinimleri:
2000 Mhz İşlemci,
1024 MB bellek,
64 MB ekran kartı,
DirectX 9.0c uyumlu,
850 MB sabit disk alanı Önerilen Sistem Gereksinimi:
2400 Mhz İşlemci,
2048 MB bellek,
256 MB ekran kartı,
DirectX 9.0c uyumlu,
850 MB sabit disk alanı

benim sistemim:

1.5 gb ram
256 mb geforce fx 5500
12 gb hard disk
2.8 ghz işlemci (biliyorum tam bir antika ama nabıcan işte :) )

benim sistemim bunu karsıladıgı halde directX 7-9 hepsi var ama oyunu başlatıyorum karakter falan seçiyorum işte statları da dagıtıyorum sonra oyuna bi başlıyorum ilk önce fare donuyor ama oyun hale devam ediyor oyunu kapatsam bile fare donmuş bi şekilde kalıyor fare dondukdan yaklaşık 20-30 sn sonra pc de donuyor bu sorunu nasıl çözerim lütfen söylermisiniz

Not:grafik ayarları düşürülmüştür fakat bir sonuç alınamamıştır.

sekinardi

sekinardi

Üye
Sanırsam ekran kartın desteklemıyor.. Minimum gereksinimde dediğin gibi 256 mb donar.. Ben 512 mb kullanıyorum donma sorunu yok ..

fullwar

fullwar

Üye
Ekran kartınız sorun yaratıyor. Ekran kartınızın son sürücüsünü bir güncellersenizde iyi olur. Fakat daha yeni bir versiyona geçmeniz faydanızadır.

44sanane44

Üye
benıki de hemen hemen aynı sorun tam savaşı açıyorum donuyo oyunu alt sekmeye alınca sesler geliyo oyun devam ediyo ben ekranı açtığımda yine donuyo neden acaba biri yardımcı olursa sevinirim yeterli donanım war bilgisayarım da

44sanane44

Üye
arkdaşalar bendede aynı problem war yardımcı olabılırmısınız???? pc sağlam ama oyun donuyo savaş açıldığı an

44sanane44

Üye
arkdaşlar aynı problem bendede war pc sağlam ama oyun açıyom savaşı kuruyorum pat donuyo

Üst Alt