Motosiklet kamyona çarptı: 2 yaralı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FatoŞ

FatoŞ

Üye
    Konu Sahibi
Motosiklet kamyona çarptı: 2 yaralı

[h=2]Manisa'nın Soma İlçesi’nde, vatani görevini yaptığı Hakkari’den 4 gün önce izne geldiği öğrenilen ve bir kamyona çarpan motosikletin sürücüsü piyade er Sercan Yılmaz (21) ile arkasındaki halasının oğlu Manisa'nın Soma İlçesi’nde, vatani görevini yaptığı Hakkari’den 4 gün önce izne geldiği öğrenilen ve bir kamyona çarpan motosikletin sürücüsü piyade er Sercan Yılmaz (21) ile arkasındaki halasının oğlu Aykut Merdim (24) yaralandı.
Şemdinli 34’ncü Sınır Tugayı’nda vatani görevini yapan piyade er Sercan Yılmaz, geçen 7 Ekim’de 26 günlük izin için memleketi İzmir’in Kınık İlçesi’ne geldi. Yılmaz, halasının oğlu Aykut Merdim’i de yanına alarak 35 L 9590 plakalı motosikleti ile Manisa’nın Soma İlçesi, Cenkyeri Beldesi’ndeki yakınlarını ziyarete gitti. Dönüşte, Yılmaz’ın kullandığı motosiklet, Cenyeri Beldesi çıkışındaki Kantar Mevkisi’nde kontrolsüz şekilde anayola çıktığı ileri sürülen Oğuzhan Karapınar (33) yönetimindeki 45 VT 502 plakalı kamyona yandan çarptı. Kask takmadıkları belirlenen Yılmaz ve kuzeni Merdim ağır yaralandı. Ambulansla Soma Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan beyin kanaması geçirdiği belirlenen Yıldırım, ameliyata alındı. İç kanaması olduğu tespit edilen kuzeni Merdim ise Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. İki kuzenin hayati tehlikelerinin sürdüğü bildirildi.


Kazayı haber alan Soma Garnizon Komutanlığı yetkilileri, hastaneye gelerek yaralı askerin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Jandarma, kamyon şoförü Karapınar’ı gözaltına alırken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.




[/h]


- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/GaleriDetay.aspx?cid=61356&rid=2&p=3


- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/GaleriFinish.aspx?rid=2
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

hikmet366
Cevap
0
Görüntüleme
300
hikmet366
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
701
Tuba.Erva
Onur Saka
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Onur Saka
X-LifeHard
Cevap
5
Görüntüleme
674
kacaksevgilim
arslansem
Cevap
0
Görüntüleme
1K
arslansem


Üst Alt