Motorola Xphone

Sponsorlu Bağlantılar

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
xperıa z almayı dusunuyordum. Anlasılan bıraz daha bekleyıp bunu almak mantıklı fıyatını merak edıyorum dogrusu.

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Google ucuza çıkarıyor belki buda ucuza çıkar

Byceom

Üye
Sana 1 sorum var
Google kendi çıkardığı hangi telefonu desteklemedi.Cevap hiçbiri Google çıkardığı bütün telefonlara güncellemeyi kendi verdi.Xphoneyide google çıkaracak.Artık öğrenmişindir
Telefon çıktığında senin için özel konu açıcam bunu unutma eğer benim dediğim doğru çıkarsa sen yorum yapmayı kesiceksin oke

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
    Konu Sahibi
Tmm lan eğer ben kazanırsam Bir daha hiç bir gönderiye yorum atmıcan

Kerim.

Kerim.

Üye
Bu cihaz 1080p ekran ve android 5.0 ile gelmedikten sonra pek tutulacagini sanmiyorum
1080p ekran telefonun performansını olumsuz etkiliyor.çok iyi bir şey değil o.mesela htc one rr3'te kasıyor.

Türe

Türe

Üye

1080p ekran telefonun performansını olumsuz etkiliyor.çok iyi bir şey değil o.mesela htc one rr3'te kasıyor.

Hem 1080p nin etkisi , hem de Adreno 320 nin. Keşke biraz daha iyi bir gpu kullansalardi ama bu haliyle bile beni iPhone 5 ten celdirebildiyse hTc yapmış arkadaş :ehe

paradox07

paradox07

Üye
soylentilere gore tank gibi telefon olacak :)

Kerim.

Kerim.

Üye

Hem 1080p nin etkisi , hem de Adreno 320 nin. Keşke biraz daha iyi bir gpu kullansalardi ama bu haliyle bile beni iPhone 5 ten celdirebildiyse hTc yapmış arkadaş :ehe

Ah keske ya:( telefonun hala hastasiyim.nasi bi telefon su one ya:dondum:

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
    Konu Sahibi
Htc one multimedia özellikleri mükemmel

DiabolicBoy

Üye
xperıa z almayı dusunuyordum. Anlasılan bıraz daha bekleyıp bunu almak mantıklı fıyatını merak edıyorum dogrusu.

aynen +9999

- - - Eklendi - - -

Büyük ihtimalle Android 5.0 ile gelecek. Google büyük bir etki bırakmak için böyle bir yenilik yapmak zorunda. Şimdilik 1080p ekrana gerek yok. 720p ekranlar yeterli.

+9999

- - - Eklendi - - -

Arkadaş Sızıntılara göre Xphonenin özellikleri.
1=3 GB ram
2= 16 mp kamera
3=2 mp ön kamera
4= Qualcomm en iyi olan 800 işlemci
5= Hd ekran 6= 5 inç ekran
7=Google telefonu olduğu için güncelleme
sorunu olmıcak.
8=Gpu belirtilmemiş
9= Sd kart desteği olacak Nexus gibi olmıcak
10=Su geçirmez olacak 11=Safir ekran kullanılcak
12=Gorilla glas 3
13=Süper amoled yada True Hd ips ekran
kullanacak
14=20 tane rengi olacak - - -
15=- - - Birde 4 çekirdekli
16=4000 Mh Batarya

olaganustu ve rakipsiz bi smartphone geliyor. daha dogrusu superphone

- - - Eklendi - - -

Xphone güzel de, Nexus'un yeni modeli gelince önemi kalmaz!! :ehe

arkadasim xphone android cephesinin yeni amiral gemisi olarak konumlandiriliyo. sen xphone icin anılan ozellikleri hangi nexus ta gorebildin. hoş bu ozellikler nexusu gectim, daha hicbir telde gorulmedi. yani xphone nexustan ustte bi cihaz

- - - Eklendi - - -

soylentilere gore tank gibi telefon olacak :)

+9999

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Haberlere göre çok yakın özellikler olacak.Nedeni ise İkisinide Google Üretiyor malum.Bir habere görede(doğruluğundan emin değilim)Nexus5 nexusların sonu olacakmış.Google Mühteşem bir son yapacak diyolar.

serihan

serihan

Üye
Herkesin önünde ama Note 3'ün arkalarında.

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim anlamamazlıktan mı geliyon yoksa şakamı yapıyon.Ben M.xphone Note 3 den iyi olacak dedim

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
    Konu Sahibi
Yeni haberlere gmre xphone Galaxy-Xperia gibi olcakmış yani tek tlf değil

Üst Alt