Motorola Mpx220

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Modifiyelimi oluo len bu..

Coşturmuşsun maaşallah :D

FrontmaN

FrontmaN

Üye
..::Riddick::..' Alıntı:
frontman bu arada bu süpermoto olayı nedir ne oluyo bu ?

İmkanları sonuna kadar kullanmak oluyor. :pro:

szr_fb1907

szr_fb1907

Üye
mpx 220 bilgisayarın küçültülmüşü ve harika .sx1 radyo su mu fazla. yoksa kamerada mı mpx i geciyo yoksa mp3 player da mı yoksa tuş takımında mı ne ymiş sx1. arızalı cocuk diyolar ve hala sx1 diyorsunuz. ilahi :yuru

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
mpx200 kullandim...windowslu bi bilgisayar dusun bilgisayarla neler yapabiliosun...heh işte bu aletle de hepsini yapabilirsin :) yeterince acık ve net oldu sanirim :)

ömer77

Üye
slm arkadşlar bende 2004 den buyana mpx220 kullanıyorum şu anda 2. tel aldım birincisinin işlemcisini yaktım bu tel anlatıldığı kadar kötü değil ( core player ) ile bir çok formatta "video,resim,müzik izleyebilirsin http. ile link,ini bildiğin siteden de video seyredebilirsin yani bir bilgisayarın cd sürücü yüklenmemiş hali bu kadar :)

ronin41

Üye
bence uzak durun bu telefondan. telefon özellik olarak çok güzel nerdeyse yazlım ile kaliteli fotoğraf dışında yapamayacağınız şey yok msn. internet radyosu, internet tv.si vb. gibi şeyler. ama telefonda şarj olmama donma vb. gibi problemler ortaya çıkıyor. serviside işin içinden çıkamayıp üç kuruşlık telefon yüzünden sinirleriniz yıpranıyor. bence başka telefonlara yönelin kullanmış ve elden çıkarmış biri olarak.saygılar.

otopsi

Üye
bence uzak durun bu telefondan. telefon özellik olarak çok güzel nerdeyse yazlım ile kaliteli fotoğraf dışında yapamayacağınız şey yok msn. internet radyosu, internet tv.si vb. gibi şeyler. ama telefonda şarj olmama donma vb. gibi problemler ortaya çıkıyor. serviside işin içinden çıkamayıp üç kuruşlık telefon yüzünden sinirleriniz yıpranıyor. bence başka telefonlara yönelin kullanmış ve elden çıkarmış biri olarak.saygılar.

valla bu telefonu kullanıyorum sadece şunu söyleyebilirim :
1 bu alet bir motorola.. (anlayan bilir)
2 beyler beceremiyorsanız çamur atmayın... ben doktorum diz üstü dediklerinizin her şayini yapıyor....
3 sakın karşılaştırmayın türkiye satış fiyatı 400 ytl yok böyle bir telefon

ronin41

Üye
valla bu telefonu kullanıyorum sadece şunu söyleyebilirim :
1 bu alet bir motorola.. (anlayan bilir)
2 beyler beceremiyorsanız çamur atmayın... ben doktorum diz üstü dediklerinizin her şayini yapıyor....
3 sakın karşılaştırmayın türkiye satış fiyatı 400 ytl yok böyle bir telefon

bizde özelliklerine birşey demiyoruz smartphonenin. ne demek beceremiyorsanız çamur atmayın. ben başımdan geçenleri söylüyorum şarj soketinde problem var mpx.gen.tr yi ziyaret edin göreceksiniz şikayetçileri. servisleri beşpara etmez telefonu aynı şekilde geri gönderiyorlar.insan mutlu bir şekilde kullanmak için alır telefonu dert sahibi olmak için deil.saygılar.

elmyra

Üye
Kesinlikle her ikinizede katılıyorum mpx i ancak kullananlar anlar değerini dizüstü ile yapabileceğiniz her seyi yapıyorsunuz ama ama ama servisleri beş para etmez su an 2. eli 150 ylt ise tamirine 40-50 istiyorlar isterseniz yaptırın isterseniz yaptırmayın telefon güzel kamerası dışında ama servisi ne söyleyecek çoookkk sözümm olabilir :utan:utan:utan:utan:utan bu yüzden mpx 220 me kıyamadım kullanıyorum ama 2. bir tlf aldım kendime

karakantus

Üye
herkesetavsıye ederım kamerası harıç

seans

seans

Üye
mpx220 ii cihaz ben kullanıyorum şarjı 3 gün gidiyor.hem tel hem cep bilgisayarı özelliği olmasından dolayı iyi bir cihazdır.bu cihazı kullananlar bilir .onun için bu teli kullanamayan takoslar laf atıp duruyor.

arkadasın dediğine göre:
motorolanın işletim sistemli en kral telefonunu
nokianın symbianlı en berbat teline bile degişmem

nokianın bi kere windows özelikli telefonu bile yok siz neden bahsediyorsunuz.:megafon:
nokia basit cihazlar üretiyor.

herkez mpx kullanamaz .

mpx kullanmak ayrıcalıktır.mpx arkasından koskoca windows var yani ona göre laf yapın.:@

mpx200 2001 çıkmasına ragme suanki bazı nokialara taç çıkartıyor:oke:

:yuru MPX KARDEŞLİĞİ:yuru

zeki ural

Üye
değerli arkadaşlar windows tabanlı telefon almayı düşünüyorum hangi telefonu tavsiye edersiniz.
:)

judelav

judelav

Üye
ben en çok mpx220 yi sx1 ile kıyasladılar ya ona güldüm sx1 telmi dünyanın en çok servise giden telefonu.....

ozankalender

ozankalender

Üye
wala ya 1. sayfada sx1ı karsılastırmıslar mpx220 sx1 ın elıne su dokemez deıl kolanya bıle tutamazmıs :D

kullanmayanlar bısıden anlamayanlar yazmıs ıste. mpx220 nokıanın en kralına bıle su anda bıle tas cıkarıcak durumda. ben n958gb kadar kullandım. n96 yıda 2 gun. bırcok pda kullandım su an bende imate kjam ve motorola mpx220 var. kutfen forumdakı arkadasları dogru yonlendırelım. mpx 220 yı herkeze tavsıye ederım..

Takipçi Satın Al

Üst Alt