Motorola Motoluxe xt615 İle Symbian'a Veda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaavkw

Üye
Android ama çok düşük seviye dostum bu. Ekran geçişleri falan bile takılıyor. E6 bundan çok daha iyi bir telefon bence. Bu telefonun tek avantajı çok şık durması onun haricinde sözde android, işlemci ve gpu düşük en fazla Angry Birds falan oynarsın fazla bir şey beklememek lazım. Sen beğeniyorsan hayırlı olsun tabii, güle güle kullan.

PriZm

PriZm

Üye
Symbian'da kalsaydın daha iyiydi.bu telefonun iç donanım olarak 512 mb ramden başka Ace den farkı yok.keşke Neo V,Xperia Pro gibi modellere baksaydın.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
aziztopcu

aziztopcu

Üye
Kötü yapmışsın dostum hakikaten Nokia san sasma derim ben symbian yavaş ama Nokia gibi malzeme kalitesi kimsede yok İphone bile dahil ben n8 kullandım 1 yıl sonra kardesime verip İphone 4S aldım neymiş 2 çekirdek varmış hikaye hikaye hikaye kullandığın hattın veri aktarım hızı neyse o kadar hızlı olur cepte net sonuçta hepimiz Facebook ve mail bakmiyormuyuz Nokia en GUZEL sekilde yapıyor zaten bunu şahsen ben Nokia ya geri donucem 808 ile Nokia sevdam yeniden başladı benden size tavsiye siz siz olun Nokia dan şaşmayın derim malzeme kalitesi en iyisi Nokia işlemcilerde artık yavaş yavaş hızlanıyor donanımlar da güçleniyor karar sizin ...

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
ben daha iyisini alana kadar en iyisi bu... gücüm buna yetti...

vg_engin

vg_engin

Üye
hayırlı olsun abi güle güle kullan :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güle güle kullan.

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt