Motorola Moto G Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Bende hiç takılmıyor

Ram bende genelde 150 felan boş kaliyo ben hicbir uygulamayı kapatmam ve takilmada yaşamıyorum.
Bu arada hiç Wifi, internet, oyun vs şeyler açmadan telefonun pili 1 gün zor idare ediyor yoksa bataryasında mı sıkıntı var benim.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bu arada hiç Wifi, internet, oyun vs şeyler açmadan telefonun pili 1 gün zor idare ediyor yoksa bataryasında mı sıkıntı var benim.
Bu konuyu ben hic bilmem sürekli telefon elimde oluyo ve 5 saat ekra süresi 6-7 saat de telefon açık kalma süresi aliyorum günde 2 kez şarja takiyorum ben

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Moto g2 geliyomuş gençler :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Maxicep :)

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve UpOneTR
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Bunlar hâlâ 4.4.3 bekliyorlar. :D :ehe

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
bu son hali olmayabilir :) beklemek lazım

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
sende moto g mi var discovery mi :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Son güncellemeyle cm11de sorun kalmadı :)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Apollo düzgün çalışmıyodu :)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Beyler 2 gündür şu telefonu alıcam bulamıyorum hiçbir yerde. Teknosa, bimeks, gold vs. hepsini telefonla aradım kalmadığını söylediler. Teşhir ürünü varmış. Hepsiburada.com dan alayım dedim babamı ikna edemedim. Pazar günün Sakarya'ya gidiyoruz o zamana kadar almam lazım ne yapacağım hiç bilmiyorum.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Beyler 2 gündür şu telefonu alıcam bulamıyorum hiçbir yerde. Teknosa, bimeks, gold vs. hepsini telefonla aradım kalmadığını söylediler. Teşhir ürünü varmış. Hepsiburada.com dan alayım dedim babamı ikna edemedim. Pazar günün Sakarya'ya gidiyoruz o zamana kadar almam lazım ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Hepsiburadadan niye almıyosun
Kapıda ödeme ile alabilorsin

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hepsiburadadan niye almıyosun
Kapıda ödeme ile alabilorsin

Ordan alıcam da babam karşı çıkıyor. Maket telefon gönderirler sap gibi kalırsın diyor :D Anlatıyorum işte hb.com şöyle, hb.com böyle diye, dinlemiyor. Konuşulmuyor babamla hiç. Büyük ihtimal Sakarya'da da telefonsuz kalacağım.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ordan alıcam da babam karşı çıkıyor. Maket telefon gönderirler sap gibi kalırsın diyor :D Anlatıyorum işte hb.com şöyle, hb.com böyle diye, dinlemiyor. Konuşulmuyor babamla hiç. Büyük ihtimal Sakarya'da da telefonsuz kalacağım.
Sana tavsiyem T50 ye bak :d sırf kamerası için alınır o telefon

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Hb gibi sağlam site yok :)

• Beğen
Tepkiler: frdgngr

Üst Alt