Cikar cunku bl kilidini acmis olucaksin bence degmez ama sen bilirsingaranti kapsamının dışına çıkmaz mı ?

Brezilyada gelmiş diye biliyorum benGüncellemeyi bi kontrol etsenize beyler 5.0.1 gelmiş diye duydum![]()

Evet iste ondan bahsediyorumda sende bi kontrol et dedimBrezilyada gelmiş diye biliyorum ben![]()

Yok ben rom kullaniyorum maalesef bakamiyorum guncellemeyeEvet iste ondan bahsediyorumda sende bi kontrol et dedim![]()

Güncellemeyi bi kontrol etsenize beyler 5.0.1 gelmiş diye duydum![]()

Bekliyozda gelen giden yokVaaay, Nexus 6'ya da gelmiş. Yarın bir gün bize de gelir.![]()

5.0 da eski sürüme göre çok fark var mı? batarya performansı olarak daha mı iyi?5.0 var bende güncelleme yok![]()
android l de batarya tasarrufu olacak felan diyorlardı.Fark yoksa beklerim başka yerlerin romunu yüklemem.Fark yok![]()
Bekle bence yuklemeye gerek yok bizede gelecek zatenandroid l de batarya tasarrufu olacak felan diyorlardı.Fark yoksa beklerim başka yerlerin romunu yüklemem.

Kendi içinde tasarruf seçeneği var ve normal pil ömrüde kitkata göre yüksekandroid l de batarya tasarrufu olacak felan diyorlardı.Fark yoksa beklerim başka yerlerin romunu yüklemem.
Bnce abartildigi kadar yuksek degil pil omru lolipopdaKendi içinde tasarruf seçeneği var ve normal pil ömrüde kitkata göre yüksek

Bnce abartildigi kadar yuksek degil pil omru lolipopda![]()
Bazi yerlerde baya abartiliyor da ovyuzden dedim fark olabilir tabi yeni bi surumAbartılan bir şey yok ki. Kim dedi süper diye? Ama KK'a göre daha iyi gidiyor, çok açık.

Birşey soracağım Durum Çubuğu ve Sanal Tuşlar tam şeffaf olmuyor mu?Naber gençler
OluyorBirşey soracağım Durum Çubuğu ve Sanal Tuşlar tam şeffaf olmuyor mu?