ismail Üye Mr. Turk' Alıntı: Bana yetiyo bence iyi Genişletmek için tıkla ... nick değişmişin hakkın bitti
KinG CrazY Üye benim laptopdan daha iyi çekiyo bizim evde bir arka oda var orada laptop çekmiyor ama telefon çekiyor
benim laptopdan daha iyi çekiyo bizim evde bir arka oda var orada laptop çekmiyor ama telefon çekiyor
ismail Üye KinG CrazY' Alıntı: benim laptopdan daha iyi çekiyo bizim evde bir arka oda var orada laptop çekmiyor ama telefon çekiyor Genişletmek için tıkla ... çekiyoda hızı az geliyo gibi hissediyom
KinG CrazY' Alıntı: benim laptopdan daha iyi çekiyo bizim evde bir arka oda var orada laptop çekmiyor ama telefon çekiyor Genişletmek için tıkla ... çekiyoda hızı az geliyo gibi hissediyom
UpOneTR Üye İsmail' Alıntı: çekiyoda hızı az geliyo gibi hissediyom Genişletmek için tıkla ... Biz 8mbit kullandığmız icin hepsimi çekiyo bende : )
İsmail' Alıntı: çekiyoda hızı az geliyo gibi hissediyom Genişletmek için tıkla ... Biz 8mbit kullandığmız icin hepsimi çekiyo bende : )
KinG CrazY Üye İsmail' Alıntı: çekiyoda hızı az geliyo gibi hissediyom Genişletmek için tıkla ... bence gayet hızlı o odada hani wi-fi çekim dişi oluyor ya 1 diş bile yoktu diş sıfır diş vardı yinede hızlıydı
İsmail' Alıntı: çekiyoda hızı az geliyo gibi hissediyom Genişletmek için tıkla ... bence gayet hızlı o odada hani wi-fi çekim dişi oluyor ya 1 diş bile yoktu diş sıfır diş vardı yinede hızlıydı
HakanSeven12 Üye İsmail' Alıntı: çekiyoda hızı az geliyo gibi hissediyom Genişletmek için tıkla ... Wifi kullanırken telefonun üst kısmını elinle tutma
İsmail' Alıntı: çekiyoda hızı az geliyo gibi hissediyom Genişletmek için tıkla ... Wifi kullanırken telefonun üst kısmını elinle tutma
ismail Üye Metalci Melek' Alıntı: Wifi kullanırken telefonun üst kısmını elinle tutma Genişletmek için tıkla ... masaya koydum mu 4.4.4 güncellemesini yaparken
Metalci Melek' Alıntı: Wifi kullanırken telefonun üst kısmını elinle tutma Genişletmek için tıkla ... masaya koydum mu 4.4.4 güncellemesini yaparken
ismail Üye Metalci Melek' Alıntı: Ben mi Genişletmek için tıkla ... hatlar karıştı masaya telefonu normal bi şekilde koydum ben. sonra 4.4.4 güncellemesini başlattım. indirme 100-120kb arasıydı. aynı yerde pc 500 falan çekiyodu
Metalci Melek' Alıntı: Ben mi Genişletmek için tıkla ... hatlar karıştı masaya telefonu normal bi şekilde koydum ben. sonra 4.4.4 güncellemesini başlattım. indirme 100-120kb arasıydı. aynı yerde pc 500 falan çekiyodu
UpOneTR Üye slmtk' Alıntı: MERHABA YAKIN ZAMANDA TELEFON ALICAM TAVSIYE EDERMISINIZ ? Genişletmek için tıkla ... Tavsiye ederim ama asus zenfon 6 yada bi bakmanı öneririm
slmtk' Alıntı: MERHABA YAKIN ZAMANDA TELEFON ALICAM TAVSIYE EDERMISINIZ ? Genişletmek için tıkla ... Tavsiye ederim ama asus zenfon 6 yada bi bakmanı öneririm
slmtk Üye Mr. Turk' Alıntı: Tavsiye ederim ama asus zenfon 6 yada bi bakmanı öneririm Genişletmek için tıkla ... phablet almam eyv.
Mr. Turk' Alıntı: Tavsiye ederim ama asus zenfon 6 yada bi bakmanı öneririm Genişletmek için tıkla ... phablet almam eyv.
UpOneTR Üye slmtk' Alıntı: phablet almam eyv. Genişletmek için tıkla ... o zaman Moto G sana yetecektir yada eylülde G2 çıkcak beklerim diyosan bekle derim
slmtk' Alıntı: phablet almam eyv. Genişletmek için tıkla ... o zaman Moto G sana yetecektir yada eylülde G2 çıkcak beklerim diyosan bekle derim
UpOneTR Üye slmtk' Alıntı: ODA BUYUK OLCAK SAOLASIN. DHDE KULLANCI ADNZ NEYDI Genişletmek için tıkla ... Aynı O zaman Moto G al tavsiye ederim ama kameradan çok şey bekleme ha ben zaten fazla foto çekmem arada bi dersen yeterli bence
slmtk' Alıntı: ODA BUYUK OLCAK SAOLASIN. DHDE KULLANCI ADNZ NEYDI Genişletmek için tıkla ... Aynı O zaman Moto G al tavsiye ederim ama kameradan çok şey bekleme ha ben zaten fazla foto çekmem arada bi dersen yeterli bence
slmtk Üye SOSYAL AGLARA ATCAK KADAR KALITELI OLSUN YETER BEN PROGRAMLARLA HALLEDERIM KAMERA SKNTI DEGIL.S3 MINIDEN IYIMIDIR KAMERASI VE WIFI GUCU ?
SOSYAL AGLARA ATCAK KADAR KALITELI OLSUN YETER BEN PROGRAMLARLA HALLEDERIM KAMERA SKNTI DEGIL.S3 MINIDEN IYIMIDIR KAMERASI VE WIFI GUCU ?
UpOneTR Üye slmtk' Alıntı: SOSYAL AGLARA ATCAK KADAR KALITELI OLSUN YETER BEN PROGRAMLARLA HALLEDERIM KAMERA SKNTI DEGIL.S3 MINIDEN IYIMIDIR KAMERASI VE WIFI GUCU ? Genişletmek için tıkla ... Elbette !
slmtk' Alıntı: SOSYAL AGLARA ATCAK KADAR KALITELI OLSUN YETER BEN PROGRAMLARLA HALLEDERIM KAMERA SKNTI DEGIL.S3 MINIDEN IYIMIDIR KAMERASI VE WIFI GUCU ? Genişletmek için tıkla ... Elbette !
slmtk Üye ARKADASA HAVA ATCAMDA BENIM DEDIGIM TELEFONU ALMADI KENDINE :dONLINE OYUN OYNARKEN TELEFONUN UST KISMI KAPANICAK ASPHALT 8 DE FALAN GIDIYORMU WIFI GIDIYORSA KAC DIS GIDIYOE ?
ARKADASA HAVA ATCAMDA BENIM DEDIGIM TELEFONU ALMADI KENDINE :dONLINE OYUN OYNARKEN TELEFONUN UST KISMI KAPANICAK ASPHALT 8 DE FALAN GIDIYORMU WIFI GIDIYORSA KAC DIS GIDIYOE ?
UpOneTR Üye slmtk' Alıntı: ARKADASA HAVA ATCAMDA BENIM DEDIGIM TELEFONU ALMADI KENDINE :dONLINE OYUN OYNARKEN TELEFONUN UST KISMI KAPANICAK ASPHALT 8 DE FALAN GIDIYORMU WIFI GIDIYORSA KAC DIS GIDIYOE ? Genişletmek için tıkla ... Eğer 1 diş çekiyorsa bazen kopma yaşanabilir ama 2 diş çekiyorsa 1 dişe düşer hizda sorun olmaz
slmtk' Alıntı: ARKADASA HAVA ATCAMDA BENIM DEDIGIM TELEFONU ALMADI KENDINE :dONLINE OYUN OYNARKEN TELEFONUN UST KISMI KAPANICAK ASPHALT 8 DE FALAN GIDIYORMU WIFI GIDIYORSA KAC DIS GIDIYOE ? Genişletmek için tıkla ... Eğer 1 diş çekiyorsa bazen kopma yaşanabilir ama 2 diş çekiyorsa 1 dişe düşer hizda sorun olmaz