Motorola Moto G Kullanıcıları Kulübü

Art çok seri yapıyor cihazı. Hatta batarya ömrünü bile uzattı gibi bende.
Ama Phono uygulamasının bildirim bölümündeki operatör simgesini, Ram Booster'ın en üstte duran beyaz barı ve Applock çalışmıyordu

Moto_G

Üye
Beyler aldığımda yüzde 30 şarj vardı 25de güncelleme yaptim 12 dede sarma taktım şuan yüzde 100 çikarayimmi şarj dan?. Yani ikinci simi takmıyınca o kırmızı işaret kalkıyor mu?

Beyler aldığımda yüzde 30 şarj vardı 25de güncelleme yaptim 12 dede sarma taktım şuan yüzde 100 çikarayimmi şarj dan?.
Yani ikinci simi takmıyınca o kırmızı işaret kalkıyor mu?
Evet attığım resimlerden de görüyorsunuz.

sizce nasıl güzelmi ? bendede most wanted durdu hatası var

Telefonu durmadan düşüruyorum yabancı sitelerden tank gibi kılıflar var ama yaklaşık 1ay sonra geliyorlarmış hem telefonuma e.koruyucu lazım gold da sadece. Kılıf 35 tl burda 3 ekran koruyucu kılıf mini e.kalemi var fena değil

Taşıması zor olmaz şimdi ipli çekmeli kılıflar var ya 5 tl ye aldım onu kullanıyorum bu kılıf bana ilaç gibi gelecektir

UpOneTR

Üye
2 haftada geliyor ortalama alacağın üründe tahmini geliş süresi var ona göre alırsan işin kolay
1 ay dediğin ne ki hemen geçiyo

Moto_G

Üye
Beyler japonyada buldum kılıfları hem güzel hem ucuz tavsiye ederim.
Ekle bütün mesaj atanları
Kullanıcı listesini şimdiden başla ekle isteğe gore ekleriz sonucta istede gore Sen kendini ekle bire 2 yede ekle beni 3de King crazy 4 de sukut devam eder bu

Tepkiler: KinG CrazY

UpOneTR

Üye
ona sıkaywolkır karar verir konuyu açtı sonra öldü giti herhalde
@skywalker06 nerdesin dostum sen

Moto_G

Üye
Ben metalci melek açtı sanıyordum oda dedi isimleri yaz diye niye atarlanıyonki hacı

UpOneTR

Üye
Tmm bisey sorcam simdi benim tel 2 dakika veya daha az sürede yuzde 1 şarj oluyo iyimi birde ben gps i açinca hattan 0.2 gidiyo her seferdinde neden mobil ag kapalı?
şarj normal öteki konuda fikrim yok

Moto_G

Üye
Saol hacı da turkiyede bulamadım cok kılıf nerden alam ?Yarın gezcem buraları