benimki nerde hacı :D
GuiTaRisT111 Üye Cidden telefonu alırsam nasıl bulacağım o kılıftan? İnternetten alma şansım yok. Son düzenleme: 14 May 2014
UpOneTR Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Cidden telefonu alırsam nasıl bulacağım o kılıftan? İnternetten alma şansım yok. Genişletmek için tıkla ... Hiç bir fikrim yok :-( İnternet dışnda gidipte bir yerden alinabileceğinisanmyorun
GuiTaRisT111' Alıntı: Cidden telefonu alırsam nasıl bulacağım o kılıftan? İnternetten alma şansım yok. Genişletmek için tıkla ... Hiç bir fikrim yok :-( İnternet dışnda gidipte bir yerden alinabileceğinisanmyorun
GuiTaRisT111 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Hiç bir fikrim yok :-( İnternet dışnda gidipte bir yerden alinabileceğinisanmyorun Genişletmek için tıkla ... Sen bana satsana. Zaten yanlışlıkla almıştın. :P
Sukut-u Hayal' Alıntı: Hiç bir fikrim yok :-( İnternet dışnda gidipte bir yerden alinabileceğinisanmyorun Genişletmek için tıkla ... Sen bana satsana. Zaten yanlışlıkla almıştın. :P
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: moto g ile değişim çıktı Genişletmek için tıkla ... Hele şükür be :-D Ne zaman alıyosun
Metalci Melek' Alıntı: moto g ile değişim çıktı Genişletmek için tıkla ... Hele şükür be :-D Ne zaman alıyosun
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: medimarktdaki kadin yeni numaramı bıldırmemiş o yüzden bana ulaşamamışlar Genişletmek için tıkla ... O zaman yarin felan gelcektir
Metalci Melek' Alıntı: medimarktdaki kadin yeni numaramı bıldırmemiş o yüzden bana ulaşamamışlar Genişletmek için tıkla ... O zaman yarin felan gelcektir
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: ne Tamamla istemiyorum Genişletmek için tıkla ... :-D sağolasın Zaten iyi değil ya hem daha kalın hde daha ağır yapıyo :-D
Metalci Melek' Alıntı: ne Tamamla istemiyorum Genişletmek için tıkla ... :-D sağolasın Zaten iyi değil ya hem daha kalın hde daha ağır yapıyo :-D
frdgngr Üye Metalci Melek' Alıntı: moto g ile değişim çıktı Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun hakan Atrix çiler için kötü Moto g ciler için iyi haber
Metalci Melek' Alıntı: moto g ile değişim çıktı Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun hakan Atrix çiler için kötü Moto g ciler için iyi haber
frdgngr Üye Atrix değerli bir vatan evladini kaybetti o yüzden mekanı cennet oldu şimdi tam melek oldu