motorola mini defy bellek sıkıntısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gorkem0707

Üye
    Konu Sahibi
motorola mini defy bellek sıkıntısı
Arkadşlar merhabalr motorola mini defy kullanyrm çok memnunum tel.dan fakat dahili hafızada gereksiz programlar var yer kaplayan ama kaldıramıyrm twitter feysbuk vs bunları nasıl hafıza kartına taşıyabilirim. Bu konuda biraz bilgi alırsam yapabilirm tşkürler.

shaqarda

Üye
Ben de Defy mini kullanıcısıyım arkadaşım telefona henüz root izni çıkmadı yani telefonda yüklü olarak gelen programları henüz kaldırmak ya da taşımak mümkün değil. sonuç olarak root çıkmasını bekliycez

gorkem0707

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim . Zaten ürün arızalandı 1 aylık telefon :S anlamsız yere mesaj bölümünde hata bildirimi verdi kapanmaya zorla dedi kapadık bir daha açıp kapatayım dedim telefonu motorola görüntü logosu geliyor fakat açılmıyor :D 15 gündür tlfon yok :D

paradox07

paradox07

Üye
Telefon nazar mı oldu yoksa :hmmm

hakanka87

Üye
anakart değişimi olucak kardeşim bendede aynısı oldu:) geçmiş olsun. bellek sorunu içinde bende forum sitelerinden dahili hafızayı hafıza kartı gösterdim flashplayer uygulamasını falan oraya taşıdım hafıza sorununu birazda olsa hallettim ama yinede yeterli değil...

gorkem0707

Üye
    Konu Sahibi
telefondan normalde çok memnunum dedğm gibi hiçbir yardım yok motoroladan bu konuda bir ayıklama yapsalar senin yaptğnda iyimiş ya mantıklı tebrikler ! :) anakart değişmedi işletim sistemine bir reset atmışlar olay o :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt