Motorola Droid / Nokia N900 / Sony Xperia X2 / HTC Hd2 ? Hangisi Daha İyi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
psiko34

psiko34

Üye
    Konu Sahibi
Motorola Droid / Nokia N900 / Sony Xperia X2 / HTC Hd2 ? Hangisi Daha İyi?
Nokia nın yeni modeli n900 mü

HTC nin hd 2 modeli mi?

M rola nın akıllı telefonu droid mi?

Sony nin Xperia X2 modeli mi?

yaza bunlardan birini almayı düşünüyorum malesefki çoğu ülkemize gelmiyor ondan doğru karar vermek istiyorum. Iphone u listeye bile katmadım daha ön kamerası bile yok Yardımcı olursanız sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

yazım vidyodan dolayı tam çıkmamış
Nokia nın yeni modeli n900 mü
HTC nin hd 2 modeli mi?
M rola nın akıllı telefonu droid mi?
Sony nin Xperia X2 modeli mi?
yaza bunlardan birini almayı düşünüyorum malesefki çoğu ülkemize gelmiyor ondan doğru karar vermek istiyorum. Iphone u listeye bile katmadım daha ön kamerası bile yok Yardımcı olursanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: kamercilekci

travma_o7

Üye
Sony ericson xperia serisini hatalı olarak üretildiğini duymuştum ama aklını karıştırmak gibi olmasın

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Nokia derim..

BktsBcr

BktsBcr

Üye
Nokia iyidir iyi:oke:

futbol123

futbol123

Üye
nokiadan şaşma derim

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
nokia yı alderim ama xperia2 ye baktım
oda güzel ama n900 180gram diye duydum

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Her Üçünü de Tüm Özellikler/Kalite/Fiyat Yönünden Karşılaştırararak Bir Ayrıma Varabilirsin.Yine de Tercih Yapamadıysan En Çok Hanqisine İhtiyaçın Olduğunu Düşünürsen Bir Karara Varacağının Kanısındayım.Ama Bana Kalırsa Nokia Derim.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Nokia derim ;)

kamercilekci

kamercilekci

Üye
nokiadan şaşmayalım derim ama meamo işletim sistemini kullanmı ilk sürüm tabiki deneme amaçlıdır ama kafanı karştırmasın

crazywolf_19

crazywolf_19

Üye
ya bende aynen düşünüyorum tek takıldığım nokta inceledim tabikide videolardan falan iphone internette gezerken sayfaları çok hızlı açıyo bakabilirsiniz yotubeden bide zaten telefon çok hızlı kullanmadım ama öyle gözüküyo insan bilemiyo tabi kullanmayınca hepside pahalı ama iphone popüler olduğundan pahalı yurt dışında hatlarla bedava veriyolar almıyo kimse o ayrı bikonu zaten her zamanki gibi burası türkiye neyse genede nokiayadan şaşmıycan diyecem ama nokia N900 gelmiyo bi türlü bende bekliyorum ama bakalım ne olacak bu telefon teknelojisine hayranımdır ama yetişeninide görmedim teşekkür ederim :D:D:D:D

yanlız bi duyum aldım motorola şu anki piyasadaki tüm telefonlardan hasas dokunmatik telefon yapmış MOTOROLA droid diye bilemiyorum benim kafamda çok karışık tabi arkadaşın dediği gibi çoğu bu modellerin yok türkiyede nedense millet telefon hastası bi iphone var arkadaş :D:D:D:D:D

ya dostum pardon yazmışsın işte bu motorolanın telefonunu çok övüyolar ama nasıldır kullanan bilir benim tavsiyem iyice araştırmadan alma tabikide para senin

karcepoyt

karcepoyt

Üye
kardeş droid android 2 0 kullanıyor

laveled

laveled

Üye
HTC nin hd 2 bir çok özlelligi varmışçok ilginç bir tel bu video yardmcı olr

kaan7878

kaan7878

Üye
htc den iyisi yok orda ama satmaya kalkarsan alıcı bulman zor olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt