Motorola Atrix problem, bi bakın lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Kytos

Kytos

Üye
    Konu Sahibi
Motorola Atrix problem, bi bakın lütfen
Büyük bi sıkıntıyla karşı karşıyayım arkadaşlar. Naptıysam çözemedim. Orjinal roma dönmek sorunu çözücek diye düşünüyorum ama hem zahmetli, hem de riskli olduğundan farklı bi çözüm yolu arıyorum.
Recovery moda girmiştim ve menünün görünür olması için ses kısma ve ses açma tuşlarına aynı anda bastım. Daha sonra wipe data/factory reset kısmını seçtim ve telefonu fabrika ayarlarına dönderiyodum. Bi an merak ettim wipe yaparken aynı anda ses kısma ve ses açmaya bassam menü yeniden görünmez olur mu diye. Bastım ve menü gitti. Tekrar aynı kombinasyonu yaptım menü görünür oldu ama ben reboot komutu vermediğim halde kendini rebootladı. Komutu vermediğimi şurdan biliyorum, o menüde seçimi ekran kilitleme tuşuyla yapıyoruz ama ben o tuşa dokunmadım bile.
Telefon normal bi şekilde açıldı. Uygulamalarım normal olarak silinmişti ama işin garibi dahili depolama kısmı da tamamen silinmişti. .android_secure klasörü bomboştu. Superuser her fabrika ayarına dönüşümden sonra force close raporu verdiği için markete girdim güncelledim. Daha sonra go backupu hafıza kartımdaki apk dosyasından yükledim. Uygulama açıldı ve root erişim izni istedi. İzin verdim ama unroot mod is running dedi. Root erişimini almadı. Bikaç tane daha root erişimi isteyen uygulama denedim ama onlarda almadılar. Telefon rootsuz görünüyodu. Daha sonra çok defa pete’s motorola tools ile unroot yapmayı denedim ama her seferinde böyle oluyodu



Bi de log dosyası:
Logu konuda paylaşıp konuyu batırmak istemedim 33 kb bi şey bakarsanız çok sevinirim.

Menüye baktığımda superuser hala duruyodu ve sistem kökünde
sysem/xbin klasöründeki su dosyası ve system/app içerisindeki superuser.apk dosyası duruyodu. Daha önce bikaç defa unroot yapmıştım ama hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştım. Normalde bu dosyaların gitmesi gerekiyodu. O zaman bi de rootlayım dedim ve root işlemi bittikten sonra şununla karşılaştım



Log dosyası:
Yine aynı şekilde 5 kb bi şey bakarsanız sevinirim.

Cihaz açılınca tekrar root erişimi isteyen uygulamaları denedim fakat yine rootlu değildi. Ve telefon her kapanıp açılmasından sonra dahili depolama dolu olsa bile siliyo. Orjinal roma flaşlamaktan başka ne yapabilirim acaba ?
 


Üst Alt