BatuhanOzalp77
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar bu gerçekmi
- - - Eklendi - - -
telefonu root mu yapıcaz tel orjinal yardımcı olabilecek varmı
Kusura bakmayın biraz acemiyim bu konuda.İlk konumdu affınıza sığnıyorum.Biri zaten Orjinal rom 2.si Karnel yani 1 ghz 1.3 ghze cıkartıyor.3.dosya pack yani google uygulamaları yukluyor.4.sü ise ramı dogru gösteriyor.Kardeš her dostanın ne iš gördüğünüde yazsaydın bide nasıl kurulacağını anlatsaydın burda millet ufo gören masum köylü gibi bakakaldı konuya
Tr atrix içinşehir dışındayım telden giriyorum. ewe gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. inşallah yapabilirim. bu telefonda tek kafama takılan güncelleme almayacak olmasıydı. ama bunu duyunca çok mutlu oldum. tşkler paylaşan arkadaşa. ha bide şunu sorayım atrix tr için mi yoksa atrix 4g mi
alastar sen yaptınmı ?
yaw bn androidde yeniyim korkuyorum telefon kapancak bidaha açılmıcak diye symbiandayken çözmüştüm herşeyi ama androidi daha çözemedim. root atamadım bi türlü
pete's motorola root toolsprogramıile root edebilirsin bilgisayarınauygun motorola sürücülerini yüklemen gerekiyor (ayrıca telefonu rootlarken tel ve sim kart şifren varsa bunları kaldır..telli yedekleyip fabrikaya ayarlarından sonra rood edmen daha kolay olur)yaw bn androidde yeniyim korkuyorum telefon kapancak bidaha açılmıcak diye symbiandayken çözmüştüm herşeyi ama androidi daha çözemedim. root atamadım bi türlü
bende yüklemeyi beceremedi flas atmaolayını anlamadımroot yaptım şimdi ne yapmam lazım yardım etçk yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?