Motorola Atrix 4G MB860 için Batarya Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

mterzy

mterzy

Üye
    Konu Sahibi
Motorola Atrix 4G MB860 için Batarya Önerisi
Arkadaşlar selamlar,
Aşağıdaki linkte yer alan bataryanı alma düşüncesindeyim

Mevcut kullandığım batarya orjinal, 3.7V 1880mAh gücünde
Bu batarya ise ;
Voltage:3.7V
Capacity:3150mAh
Charging Limit:4.2V

3150'nin makineme bir zararı dokunmayacağını düşünüyorum, ancak bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlara danışmak istedim

Teşekkürler,

http://www.aliexpress.com/item/Official-Shop-Baixt-Brand-New-High-Capacity-3150mah-Standard-Li-ion-Battery-for-Motorola-Atrix-4g/654556945.html

tunahankocak

Üye
Ben de batarya almak istiyorum, iki tane alip yedeklemek iatuyorum ama acele etmis olur muyum, bilmiyorum. Telefonu zaten zar zor bulduk, iki sene icerisinde parcalarini bulmak daha da zor olacaktir gorusundeyim. Sence iki sene icerisinde Atrix‘in bataryasiji bulmak mucize mi olur?

Sarangni

Sarangni

Üye
Ebay da makul fiyata 2 adet batarya ve şarj üniteleri var. Orjinal değil ama uzun süre iş görür. Fiyatta gayet makul.

mterzy

mterzy

Üye
    Konu Sahibi
@sarangi orjinalden değilde elektrik ile ilgili birşey olduğu için telefona zarar verip vermemesi konusunda kararsız kaldm
Yeterki orjinal bataryasından daha uzun süre gitsin :) (sarj bitiş süresi olarak)

Sarangni

Sarangni

Üye
@sarangi orjinalden değilde elektrik ile ilgili birşey olduğu için telefona zarar verip vermemesi konusunda kararsız kaldm
Yeterki orjinal bataryasından daha uzun süre gitsin :) (sarj bitiş süresi olarak)

Çok fark edeceğini sanmıyorum ama debemeye değer ebay 3500-4000 mah gördüm piller kalın olduğu için özel arja kapak gönderiyorlar.