Moto G5 Plus Canlı Görselleri ile Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Moto G5 Plus Canlı Görselleri ile Sızdırıldı


Çin merkezli üretici Lenovo ve Motorola, Mayıs 2016'da piyasaya sürülen Moto G4 ailesinin üzerinden bir yıldan az bir süre geçtikten sonra Moto G5 akıllı telefon serisini duyurmayı planlıyor olabilir. Moto G5 Plus olarak sunulan duyuru yapılmamış bir akıllı telefon şu anda OLX üzerinden satın alınabiliyor. OLX, Craigslist'e ABD dışındaki bir alternatif olarak görülen tanınmış bir çevrimiçi satın alma platformudur.

Motorola Moto G5 Plus (model numarası XT1685) olduğu iddia edilen cihaz, OLX Romanya üzerinden satılıyor ve satıcı çeşitli fotoğraflarının yanında ayrıca bir de özellik listesi yayınladı. Moto G5 Plus, görünüşte Android 7 Nougat işletim sistemi üzerinde çalışıyor, 5.5-inçlik bir 1080p ekrana sahip ve bir octa-core Snapdragon 625 yonga seti ile güçlendiriliyor. Dahası, Moto G5 Plus bir parmak izi tarayıcı, 4 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı ve 3080 mAh batarya ile geliyor. 13MP arka kamerası bulunan cihazın selfie çekimleri için 5MP de ön kamerası var.

Motorola Moto G5 Plus Moto XT1685 aksesuarsız satılıyor. Telefonun satıcısı, cihazı nereden tedarik ettiğini açıklamıyor ancak telefonun üzerindeki "Motorola'nın malıdır, Satılamaz" yazısı gözlerden kaçmıyor. Satıcıya göre telefon Mart 2017 tarihinde resmi olarak satışa sunulacak. Resmi fiyat olmamakla birlikte şu anda satışta olan Moto G5 Plus fiyatı ise 387$ olarak görünüyor.

İlginçtir ki, Moto G5 Plus olduğu iddia edilen bu cihaz, yakın zamanda Moto X (2017) olarak yayınlanan bir başka duyurusu yapılmayan akıllı telefona benziyor. Belki de bunlar benzer bir tasarıma sahip iki farklı model (ancak farklı özelliklerle) veya belki de bu iki isimden biri doğru olmayabilir. Her iki durumda da, burada aşağıdaki fotoğraf galerisinde canlı görsellerini inceleyebileceğiniz akıllı telefon yeterince gerçekmiş gibi görünüyor. Sadece bekleyip resmi adının ne olacağını görmemiz gerekiyor.
 


Üst Alt