UpOneTR
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tecrübe bu şekilde aktarılmaz arkadaşın sorduğu soruları iyi okumakla olur. Bende yıllardır Android ve İos sistem kullanıyorum. Ancak kalkıpta arkadaşa veya soranlara bunu kullanma diyemem dememeliyiz.Tecrübe kullandığınız bir veya bir kaç modelle olmaz. Tecrübe farklı sistemler arasında geçiş yaparak kazanılır.Burada elbetteki fikrini söyleyebilirsin.Tecrübemizi aktarmak da suç mu oldu?
Tecrübe aktarmak ile fikir söylemek arasında ne fark var? Birini yapamıyorum, diğerini yapmakta özgürümTecrübe bu şekilde aktarılmaz arkadaşın sorduğu soruları iyi okumakla olur. Bende yıllardır Android ve İos sistem kullanıyorum. Ancak kalkıpta arkadaşa veya soranlara bunu kullanma diyemem dememeliyiz.Tecrübe kullandığınız bir veya bir kaç modelle olmaz. Tecrübe farklı sistemler arasında geçiş yaparak kazanılır.Burada elbetteki fikrini söyleyebilirsin.
Tamam konuda sıkıntı çıkmasın sana özgürce iyi kullanımlar.Tecrübe aktarmak ile fikir söylemek arasında ne fark var? Birini yapamıyorum, diğerini yapmakta özgürüm
Resmi Snapchat uygulaması yok ama Rudy Huyn'un 3. parti 6snap uygulaması mevcut mağazada ve snapchat kadar başarılı. Kendim de kullanıyorum. Resmi Snapchat uygulaması konusunda Joe Belfiore yapımcılarla görüştüklerini söylemişti fakat hala o konuda bir bilgi yok.Moto G yi satıp yada takas edip lumia almayı planlıyorum
Wp 9 alacak bir cihaz olsun
Kasmasın donmasın
Kamerasi idare eder de ön kamerasıda olsun
920-925 arasindaki fark ne mesela ?
Sonra 630 büyük ekranli olandi sanirim o telefon nasil nesi var nesi yok ?
Bide wp de snapchat var mı ?
Bana pişman olursun gibi laflarla gelmeyinrahat hazirana kadar kullancam o cihazı wp hakkındada hic bir sey bilmiyorum
Cihazini moto g ile takas etmek isteyende olursa pm atsın konuşuruz
80 inç nasıl oluyor yahu , benim laptop bile 15,6 inçİşin kötüsü benim pc 80,1 inç şimdi ben win 10 yükleyemez miyim?
İşin kötüsü benim pc 80,1 inç şimdi ben win 10 yükleyemez miyim?
Oo seni de aramızda görmek güzel olurKatılıyorumAndorid sistemi ile Windows Phone sistemi karşılaştırması yapmak için geçiş yapılacak sistemi kullanan arkadaşlar önerileri avantaj ve dezavantajları belirtirlerse daha doğru bir seçim olmuş olur.
Not: Pek yakında bende kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?