Öneri Moto G custom rom sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Moto G custom rom sorunu.
herhangi bir custom rom yüklediğimde biri ile görüştükten sonra çağırıyı sonlandıra basıyorum öylece kalıyor telefon. sonlanmıyor çağrı soluk renkte kalıyor buton. bazen hiç arama yapmıyor.

tek sime düşürdüm ama nafile. bilgisi olan var mı bu konuda?

KayraBey

KayraBey

Üye
Rom yükleme hacı baba. Ne gerek var o telefona rom atmaya. Yağ gibi telefon...

byAndroid

byAndroid

Üye
Cyanogenmod mu yukledin . o sorun bendede var

byAndroid

byAndroid

Üye
Onceden yoktu cyanogenmod da bu 4.4.3 u yayinladilar ondan sonra oldu bnde

byAndroid

byAndroid

Üye
4.4.2 de yoktu mesela 4.4.3 ve 4.4.4 te var galiba bu surumlerin hepsi cm 11 e giriyor. Ama bende sorun şoyle birini aradigin zaman telefon arama yapmiyor bazen cevriliyor kisminda kaliyor. Yalniz konustuktan sonra konusmayi sonlandir tusunda bi problem yok yani benim o calisiyor

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
4.4.2 de yoktu mesela 4.4.3 ve 4.4.4 te var galiba bu surumlerin hepsi cm 11 e giriyor. Ama bende sorun şoyle birini aradigin zaman telefon arama yapmiyor bazen cevriliyor kisminda kaliyor. Yalniz konustuktan sonra konusmayi sonlandir tusunda bi problem yok yani benim o calisiyor

bende konuşmayı sonlandıra basınca kalıyor öylece telefon. çok garip bi sorun.

byAndroid

byAndroid

Üye
Wipe cache leri filan yapsaydin yukledikten sonra yada zaten bildigim kadariyla moto g ye resmi olarak cyanogenmod guncelleme veriyor sanirim. O sorun guncellemeylede cozulebilir

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Wipe cache leri filan yapsaydin yukledikten sonra yada zaten bildigim kadariyla moto g ye resmi olarak cyanogenmod guncelleme veriyor sanirim. O sorun guncellemeylede cozulebilir

wipe'ları yapıyorum zaten hocam. ne kadar rom varsa hemen hemen hepsini denedim ama olmuyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
Kendi stock rom u zaten saf deil mi ? Custom rom a gerek yok bence

byAndroid

byAndroid

Üye
Hmm. O zaman cyanogenmod daha bugun yayinlamis moto g icin tekrar dene bi kur derim kardes wipelri filanda yap. Cyanogenmod resmi sitesinde senin telefonun adi falcon diye geciyor bak istersen bi

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Hmm. O zaman cyanogenmod daha bugun yayinlamis moto g icin tekrar dene bi kur derim kardes wipelri filanda yap. Cyanogenmod resmi sitesinde senin telefonun adi falcon diye geciyor bak istersen bi

denicem tekrar teşekkürler

byAndroid

byAndroid

Üye
Denedikten sonra haber ver . zaten adamlar muthis ya her gun yeni guncelleme sunuyorlar belli telefonlara .

byAndroid

byAndroid

Üye
İns. Sıkıntisiz olur kardesim sende devamli kullanirsin. Ben sahsen cyqnogenmod dan baska bisey kullanmiyorum

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
İns. Sıkıntisiz olur kardesim sende devamli kullanirsin. Ben sahsen cyqnogenmod dan baska bisey kullanmiyorum

2010 dan beri cyanogen kullanırım bende her android cihazımda. ama bunda kullanamamak koyuyor. :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Moto g nasil cihaz kardes . guzel mi ? Oyunlarda filan kasma yaptigini gordun mu ?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Moto g nasil cihaz kardes . guzel mi ? Oyunlarda filan kasma yaptigini gordun mu ?

tam oyun performansı deneme şansım olmadı. sadece asphalt 8 kurdum o da yağ gibiydi.

bu arada cm11 kurdum yine olmadı.yani oldu ama bu seferde ses gelmiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt