Morga Kaldırılan Bebek Yıkanırken Canlandı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Morga Kaldırılan Bebek Yıkanırken Canlandı...
MORGA KALDIRILAN BEBEK YIKANIRKEN CANLANDI...

İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde, kuvözde ''öldü'' sanılarak morga kaldırılan bebeğin, defin görevlileri tarafından yıkanırken ölmediği anlaşıldı. Hemen başka bir hastanede tedavi altına alınan bebek kurtarılamadı.

Bebeğin ailesi konuyla ilgili dava açmaya hazırlanıyor.

Ayhan Polat'ın eşi Fikriye Polat, 4 gün önce doğum için Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

25 haftalık hamile olan Fikriye Polat, saat 22.30 sıralarında bir kız çocuk dünyaya getirdi.

Henüz iç organları gelişmemiş bebeğe, ertesi sabah saat 08.30 sıralarında "ölüm raporu" hazırlanarak, defin işlemlerinin yapılması için izin verildi.

Karacaahmet Mezarlığı'nda cenaze görevlileri tarafından yıkandığı sırada parmaklarını oynattığı belirlenen bebek, hemen yakındaki Zeynep Kamil Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlk geldiği anda, yaşadığına ilişkin rapor düzenlenen bebek müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ailesi tarafından alınarak cenaze işlemleri tamamlanan bebek daha sonra toprağa verildi.

Polat ailesi, çocuklarının ölümünde Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi görevlilerinin ihmali olduğunu öne sürdü ve dava açacaklarını söyledi.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Hayret Ettim Valla...Allah Öldürmedimi Öldürmüyo İşte

Altun.

Altun.

Üye
vadesi dolan mutlaka gidecek ama ihmaalkarlık war sanki bu işte en azından biraz daha müşaade altında tutlabilirdi

omayra

Üye
İnsan hayatı çok ucuz bizim memlekette:@

mservank

mservank

Üye
Yazık ya çok üzücü Allah kimsenin başına vermesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...