Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
More Widgets to come in Official Nokia Belle?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
realplayer2
Üye
Konu Sahibi
More Widgets to come in Official Nokia Belle?
Arkadaşlar linki Türkçeye çevirebilirseniz ben mobilim
Spotifykullanılamıyorçünkü bensadece buDeezerşey(yukarıbakıyordu Polonya)ve buarada,awesome!Ama bazımakaleboyunca Eğer,SpotifyPolonyakıyılarınavuranDeezer(sonanda!kapsayan Bupostayaekliolan NokiaBellebu reklamkaybetti)vardı. Gerçektenyeni bir şeyya dagörmediğinizbir şeybilmiyorum henüz,ama eminbana garipbaktıve benim içinBellekullanıyorum bazı zaman şimdi.Yani,buwidgetbak!Hava widget?harita Widget?Galeritarihinde eklendi?Beniçingörüyorumkibazı sosyalwidget'lar ilk defa..Lanet olsun,hem deSkypetarihinde eklendi!VeTitremeapp? Sonra, özelliklebazı garipsimgeler,Dialeruygulamasısimgesi olanbu altçubukvar.
Bu konudane düşüneceğimibilmiyorum.Herhangi birburada yardımcı?
Benbu reklambulunanbu makaleyebağlantı içerirediyorum, ama emindeğilim Bu reklamLehçeolduğu gibi,siziniçin gösterilecekolmaz.Yalnız dikkat edin Reklamkendisinitıkladıktan sonranokiasuite.plsayfası açılır.
Ben,bunu anlamaile herhangi birYardım takdir ediyorumveözürdüşük çözünürlükamabu reklamsadece buküçüktü.
Oradayoksaymakbualetleralmak için başka birküçükküçük bir güncellemeolacak mı?Gayri resmiolanlarıbileyine denereden çıktınız?
Google translate belki işini görür
realplayer2
Üye
Konu Sahibi
yeni widgetler ekli bi güncelleme gelecek heralde
Febris
Üye
google ceviri yanlış değildir belkı
uruno
Üye
yok abi adam sadece sormuş yeni widgetler gelecekmi diye onun üzerine geyik dönmüş önemli bişey değil.
SilentOne
Üye
gelir heralde widgetler
realplayer2
Üye
Konu Sahibi
öyle ama bu forumda dolanan widgetler er yada geç resmi olarak gelecek bize ama yeni bi yazılımla ama güncelleme ile