Montedroid

Sponsorlu Bağlantılar

klanemre35

klanemre35

Üye
dostum e-postanı kontrol eder misin ewirhan bide resimleri atmışın güzel muhtemelen benm hatamdır millete şekil verdiysem özür deneyebilirsiniz nede olsa kanıtlanmış resimler de var.

cixx_bg

cixx_bg

Üye
arkadaşlar Bootloader yükledim sorun olmadı, telefon açıldı ilk hali gibi, fakat şu kısımda takıldım.

bundan sonra size sdhc kart lazım en az 4gb, linux işletim sistemi veya virtual box ile yapabilirsiniz hafıza kartınıza 5 te 1 i kadar ext 3 bölüm oluşturmanız gerek adını montedroid koyun dosyasını indirin içindeki dosyaları ext 3 kartınıza atın youtube den jetdroid anlatımlarına bakabilrsiniz.

nasıl olucagını bilemedim. virtual box ile neyi nasıl yapıcam, 5 te 1 i kadar ext 3 bölüm oluşturulması gerekiyormuş kafam basmadı

cihazımın versiyonu

<SW VER>
S5620 JTJL2
<CSC VER>
S5620 OJTJI1

bulentkara28

Üye
arkadaşım peki bunu nerden yüklüyecez veya ne diyo geçiyor yardımcı olursan seviniriz ..

ewirhan

ewirhan

Üye
    Konu Sahibi
internetten virtual box indir Link:

Ubuntu indir Link:

Bundan sonrası için msn ekle uzaktan yardım ile yardım edeyim

klanemre35

klanemre35

Üye
ewirhan msnin nedir acaba bize verde bizde yaptırak

----------Eklendi @ 19:50:06 ---------- Yazıldı @ 19:49:18 ----------

ewirhan birde telefonun açıldıktan sonraki halinin videosunu çekip paylaşırmısın android yazısınandan sonra he bide bu telefona marketten indirme yapılıomu xD

ewirhan

ewirhan

Üye
    Konu Sahibi
Market yok üzgünüm android 1.6 donut olduğu için ilerki sürümlerde çıkarsa paylaşırım

minyak

Üye
bi yüklendikten sonrası için video koyarsan mkemmel olucak

klanemre35

klanemre35

Üye
ewirhan bizede bi yardım çak xD msn nedir
birde video koyabilir misin meraktan çatlıom zaten .apk uygulamalar destekliyorsa market ve ya oyun kurarsın Xd

ewirhan

ewirhan

Üye
    Konu Sahibi
Msn veriyorum e w i r h a n @ s e n s i z o l m u y o r . o r g Boşlukları silin

maxilopez1

Üye
telefonunu şu anda montedroid olarak kullanan varmı bi resim video felan koyabilirmi

Criver

Üye
Arkadaşlar merhaba konuyu yeni gördüm :aha: Yardım etmek istedim Konuyu linkten paylaşıcam sorusu olan sorabilir!

http://www.maxicep.com/arsiv/t-420655.html Şimdiden söyliim buradaki İngilizcedir.Yüklemeden önce aklınıza takılan varsa sorun.:alkis

smlkc

Üye
ewirhan hangi firmware ile çalıştırdın androidi yazarmısın messela jtjl2...

smlkc

Üye
konunun birinci mesajında monte ye android yüklendiği gösteriliyor. aynı şekilde yükleme yaptım bootloaderi yükledim ama olmadı muhtemelen modlanmış yazılım kullanılması gerekiyor. arama tuşuna basarak telefonu açtığımda hafıza kartından boot ederek telefonun android ile açılması gerekiyor ama ne yaptıysam olmadı. ewirhan yazılımları da bizimle paylaşırsa deneme imkanımız olur enazından. şimdiden yardımları için teşekkürler.

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
denedim super :) bi yawaşlama yok

smlkc

Üye
denedin de neyi denedin nasıl çalıştı bi anlatın

Narutodth

Narutodth

Üye
Şu denedim, oldu vs.. diyenler hiç açıklama yapmıyosunuz insanın inanası gelmiyor açıkcası.

smlkc

Üye
ortada 3 tane resim var başka bişey yok en azından açıklamalı bişey gösterin inanalım

renat61

Üye
arkadaşlar ben denemek istiyorum ama telefonun elimde kalmasından korkuyorum. daha önce bikaç kez flash attım sorun yok. fakat şimdi biraz farklı. bunu yüklersem daha sonra download moduna geçmede sıkıntı yaşama ihtimalim olur mu acaba. beceremesem de en azından geri dönüşüm olsun istiyorum. pirince giderken bulgurdan olmayayım yani.

bi de 4gb hafıza kartı yetecek mi acaba. jetroid de yanlış hatırlamıyorsam 8gb kart kullanılıyodu bu iş için.

Takipçi Satın Al

Üst Alt