Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Monte usb kablosu ile modem olarak kullanma(acil yardım lütfen)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FeC!
Üye
Konu Sahibi
Monte usb kablosu ile modem olarak kullanma(acil yardım lütfen)
Ya arkadaşlar forum kirliliği olacak ama lütfen yardım edin. Usb kablosuyla nasıl modem olarak kullanabilirim? Acil çok ihtiyacım var! :S
mkeles84
Üye
ben denedim, samsun kies yükledikten sonra usb kablosunu bağladım, modem olarak taniyor zaten. çevirmeli ayarlardan #99* dı herhalde numarayi girdim, bağlanırken 68 miydi öyle bir hata aldım. (Avea'dan)
FeC!
Üye
Konu Sahibi
Peki teşekkürler
Narutodth
Üye
Merhaba. eğer kies ile bağlanacaksanız telefonu pc ye bağlayın kiesi açın en sağda internete bağlan seçeneği var oraya tıklayın gelen pencerede sağ altta ayar tuşu bulunur oraya tıklayın sonra gelen pencerenin ilk satırında telefonu boşluğa ekleyin (isminin yazması gerekir) sonra ülkeyi operatörü seçin kaydedin ayar tuşunun yanındaki tuştan internete bağlanın. eğer kies yoksa yeni bir ağ kurarak tele
fonu tanılayın ve alttaki internet bağlantısı kısayolundan bir ağa bağlan deyin ve telefonunuzun ismini seçip bağlanın.(vista içindir.)
mkeles84
Üye
Bende Kies 2.0.0.11011_16 sürümü yüklü, sağ en altta bağlan tuşu yok sizdeki sürümü kaç?
Narutodth
Üye
1.5 sanırım
futursuz
Üye
Eline Koluna Sağlık Denedim Cok İşime Yaradı Cok Sağolasın Allahta Arada Sırada Tutttugunu Altın Yapsın Kardeşim Sen Olmasan İnternete Giremicektim ,Eywallah
- - - Eklendi - - -
Eline Koluna Sağlık Denedim Cok İşime Yaradı Cok Sağolasın Allahta Arada Sırada Tutttugunu Altın Yapsın Kardeşim Sen Olmasan İnternete Giremicektim ,Eywallah