Monte menüye uygulamar koymak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sErDArcAAn

sErDArcAAn

Üye
    Konu Sahibi
Monte menüye uygulamar koymak?
ArkadaşLar monte gt s5620 sahibiyim.
Acaba yükLedigimiz uyguLaLamaLarı oyunLar dışında menüye koymamızın bir yoLu varmı?
Route 66 uyguLamasını yükLedigimizde menüye navigasyon oLarak geLiyor. Menü 10taneye kadar acıLıyor ama harici simge veya uyguLama koyamıyoruz ?
Bilgisi oLan varsa payLaşırsa sevinirim?

Paranoya

Paranoya

Üye
Harici simge koyulamıyor :oke:

sErDArcAAn

sErDArcAAn

Üye
    Konu Sahibi
KoyuLamıyor diye bişey yok usta . Route 66 navigasyon simgesi koyuyorsa eLbet bi yoLu wardır. Flash vs artık hangisiyse farketmez . Ben bayadır araştırıyorum.

Paranoya

Paranoya

Üye
Bizde araştırıyoruz : firmwareyi editlemen gerek onu yapabilmen için o işte seni aşar :oke:

sadan53

Üye
samsung monte kullanıcısıyım tıpkı diye r şikayeti olan arkadaşlar gibi benimde rahatsız olduğum bir konu var tema yükleyemiyoruz ama yabancı bir sitede gördüm aynı telefonda farklı tema vardı ve alt menülerde 1 tane fazladan menü işareti vardı kısaca özetlemek gerekirse herkezin ortak şikayeti olduğu şu telefon konusuna birilerinin çıkıp çare bulması lazım dış ülkede sanırım her türlü telefon kişiselleştirile biliyor fakat ülkemizde malesef yok uygulama taşımıyor yok tema atılmıyor buna inanmıyorum madem bunlar olmuyorsa bu görüntüleri ben nasıl gördüm mümkünse biri çıkıp bu konuya bir açıklama getirsin ve samsung yetkililerine sesleniyorum mademki bir telefon ülkeye getiriyosunuz mümkünse nokia gibi hizmet ağını geniş tutunda samsung kullanıcıları başka markalara yönelmesin bilmem anlatabiliyormuyum gerekli şahıs ve kurumların mantıklı yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

by_roby

by_roby

Üye
TÜRKÇE DİL DESTEĞİ OLNAN VERSİYON S5620XXJE4
ROUTE 66 NAVİGASYON OLAN VERSİYON İNGİLİZCE DİL VERSİYON S5620MFJF1
bu iki versiyonun birbiriyle kıyaslayıp sadece dil dosyalarını nasıl değiştirebiliriz.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia'dan Samsung'a geçen birisi olarak şunu söyleyebilirim ki Samsung destek konusunda beş para etmez Nokia'nın tırnağı bile olamaz...

humarbaz_

humarbaz_

Üye
aynen samsungda destek sıfırr

gissever

Üye
TÜRKÇE DİL DESTEĞİ OLNAN VERSİYON S5620XXJE4
ROUTE 66 NAVİGASYON OLAN VERSİYON İNGİLİZCE DİL VERSİYON S5620MFJF1
bu iki versiyonun birbiriyle kıyaslayıp sadece dil dosyalarını nasıl değiştirebiliriz.

bunu yapabilecek bir babayiğit çıksa tam süper olacak...

cans121

Üye
Arkadaşlar indirin sadece CS dosyasını

S5620MFJF1 kurarken bu cs dosyasını kullanın TÜRKCE olsun....

--------------- Ekleme ---------------

cs dosyasını burdan indirin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt