Monte için TÜM Modifiyeler-Firmwareler !! TeK Konu !

Sponsorlu Bağlantılar

delypasha

Üye
arkadaşlar ben herşeyi yaptım sanıyorum fakat ekran beyaz oldu. tel hafızasına res klasörü açtım swf dosyasını oraya attım ama yinede beyaz kaldı erkan nasıl yapıcaz bunu?
1. Res klasörünü tel hafızasında nereye atacağım.
2.XXJA4 fw var bende multiloader 5,62 ile kurdum. ama app dosyasında hata veri yor. 5,56 ile vermiyor.
yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben herşeyi yaptım sanıyorum fakat ekran beyaz oldu. tel hafızasına res klasörü açtım swf dosyasını oraya attım ama yinede beyaz kaldı erkan nasıl yapıcaz bunu?
1. Res klasörünü tel hafızasında nereye atacağım.
2.XXJA4 fw var bende multiloader 5,62 ile kurdum. ama app dosyasında hata veri yor. 5,56 ile vermiyor.
yardım lütfen

yokmu yardım edecek arkadaş? :(

hasanx33

Üye
arkadaşlar bende monte mfjf1 var dger firmwareleri yükleyemez mıyım? sadece mfjf1 i mi yükleyebılırım?

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
En cok tavsıye ettıgınız hangı fw onu kullanıcagım kamerası calısan ve hızlı olan olsun lutfen bendekı jtjl2 goctu de :D

Sertug1991

Sertug1991

Üye
dostum orange kullan en iyisi

berkay_zm

berkay_zm

Üye
Ya çok güzeldir umarım hepsi de şu patchları nası kurcaz swf leri filan. herkes bişi dio. yok telefon hafızasına klasör aç yok onu buraya at. bi anlayabilceğimiz türden anlatın gözünüz<ü seviyim

tamam hallettim. bu patchlerin resmi filan yok mu ?

IMonte --> I-Phone Look
Preview -->
download --> mesela bunu indirmek istiyorum. ama sadece 1 tane mainmenu.swf çıkıo napçam bunu. xeje1 i kurdum. sonra res klasörü açıp içine attım yazılar kayboldu . napçam bunu nasıl uygulucam yardım

tugaend

Üye
Sorunsuz firmware hangisi arkadaşlar deneyip bilen var mı ?

~Kentucky`

~Kentucky`

Üye
Kardeşim çok güzel ama keşke ne işe yaradıklarını soyleseydin ya kafam çok karıştı ama zannediyorm çok güzel şeyler var

alieren1993

Üye
arkadaşlar benim istediğim sadece hızlı kamerası çalışan ve taskmanager olan bir firmware lazım (aslında bnm için en iyisi mfjf1 de ondada kameram çalışmadı kamera sorunu olmasa ahhh) sizce en iyisi hangisi?????????:hmmm

buse_ilker

Üye
bu Flash modlar süper gibi ya :D

Nevia v1.01 (by subhashdas1)

Önizleme için

Özellikle de bu ikisi Taskmanager destekli XXJA4 te de çalışıyormuş ayrıca Türkçe'de

Monte 3 in 1 (XXJA4, XEJB3, XEJE1, MFJF1, XEJI2)

Önizleme için

LGSM V1.1 (XXJA4, XEJB3, XEJE1, MFJF1, XEJI2)

Önizleme için

ben lgsm yapmaya çalışıyorum ve XXJA4 ü kullanıyorum ama LGSM yi atıyorum sizin dedğniz gibi Res dosyası açıyorum içine atıyorum ama yine de olmuyor

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Telefonumda JTJF fw i var.Route66 dan ötürü MFJF fw yi yüklemek istiyorum.Fakat bazı sıkıntılar çıkaracağından çekincem var.Gerçi sorun çıkarsa JTJL ye geçeriz.

Kullanmış olanlara soruyorum.MFJF ile ilgili ne gibi sorunla karşılaştınız?

Örneğin kameranın çalışmamasından bahsediliyor.MFJF ye geçenlerin tamamında böyle bir srun meydana geldi mi? Yoksa bazısında mı ortaya çıktı?

MFJF ile ilgili karşılaştığınız problemler nelerdir? Sizin tecrübelerinize göre fw değiştiricem.

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumda JTJF fw i var.Route66 dan ötürü MFJF fw yi yüklemek istiyorum.Fakat bazı sıkıntılar çıkaracağından çekincem var.Gerçi sorun çıkarsa JTJL ye geçeriz.

Örneğin kameranın çalışmamasından bahsediliyor.MFJF ye geçenlerin tamamında böyle bir srun meydana geldi mi? Yoksa bazısında mı ortaya çıktı?

MFJF ile ilgili karşılaştığınız problemler nelerdir? Sizin tecrübelerinize göre fw değiştiricem.

Bende monte var iken yüklemiştim kamera açılmıştı.

----------Eklendi @ 11:04:06 ---------- Yazıldı @ 11:02:47 ----------

Arkadaşlar flash modlara çok takılmayın biraz bilgi gerektiriyor şu an için en iyisi orange gibi.

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Bende monte var iken yüklemiştim kamera açılmıştı.

----------Eklendi @ 11:04:06 ---------- Yazıldı @ 11:02:47 ----------

Arkadaşlar flash modlara çok takılmayın biraz bilgi gerektiriyor şu an için en iyisi orange gibi.

Cevabınız için teşekkür ederim.Dediğim gibi sadece Route 66 yı kurmak için istiyorum.Mod yüklemeyi düşünmüyorum.Performanstan ödün veremem.

ramadism06

Üye
beyler acil yardım edin ya!!!!
monteme s5620XEJB3 firmwre atarken elektrikler kesildi.Telefon şimdi açılmıyo ve download moduna alıp tekrar atmak istediğimde multiloaderde bilgisayarda görmüyor ne yapmam gerek şimdiden teşekkür ederim

1ozan1

Üye
fw yüklerken hata werdi bağlantıyı sonlandırdım ama telefon acılmıyor yardımmm accıllllllllll lütfennnnnnnnnnn

berk327tr

Üye

kardes ben once jtjl2 yukledim qwrty klavyeliydi gayet iyiydi sonra sikildim ve telefona mod yuklemek istedim onun icinde mfjf1 yukledim tark manageri var kamerasi sorunsuz calisiyor hemde istedigin modu yukleyebiliyorum.sana tavsiyem eger mod yukleyeceksen mfjf en iyi fw ama ingilizce tabi. :)

sharmrock

sharmrock

Üye
arkadaşlar xxja4 ingilizcemi burdaki

aydinbisi

Üye
task menegırlı olanları bir bulsak

cunior_19

cunior_19

Üye
ya nette ne kadar çöp varsa toplamışsın da kurulumunu anlatmamışsın kardeş...bunların işe yaraması için bi kurulum anlat emeğine yazık etmişsin

m63200

Üye
aynen benim montemde açılmıyor aynı sorundan dolayı

Üst Alt