Monte için orjinal bada işletim sistemi..!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hisisman

Üye
    Konu Sahibi
Monte için orjinal bada işletim sistemi..!!!
Arkadaşlar , bildiğiniz üzere samsung kore üretimi bir telefondur.. samsung montenin kore için üretilmiş telefonu (s5628)[telefon modelini yanlış yazmadm :) ] donanım olarak tamamen aynı , fakat bu telefonların işletim sistemi bada , eğer monteye bada yüklenebiliyorsa , bizim telefonlarımız niye hala işletim sistemsiz?? konuyla biraz ilgilenirsek Allahın izniyle badayı yükleyebiliriz ;)

Noesis01

Üye
Denemek lazım. Ama emin olmamız gereken şey, donanım olarak gerçekten de tamamen aynı mı? Evet aynıysa o telefona yüklenen sürüm tam olarak ne? Bir de buna cesaret edebilecek bir arkadaş lazım tabii ki. Ben bunu bir araştırıp deneyeyim olmadı. :)

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
aslında bada android sistemine göre dha kly yülkenir ewirhan kullanıcısına sorun. ewirhan hem jete android 2.1 yükledi hemde monteye android 1.6 yükledi. bada ona vız gelir :DDD

darbestyle

darbestyle

Üye
aslında bada android sistemine göre dha kly yülkenir ewirhan kullanıcısına sorun. ewirhan hem jete android 2.1 yükledi hemde monteye android 1.6 yükledi. bada ona vız gelir :DDD

yav , ewirhan diyip durmayın , adam bir foto bile atmadı.inanmıyorum yüklediğine monteye.

HeLLEyes

Üye
5628 Görünüşünü falan aynı ama parça farkı falan olabilir.

hisisman

Üye
    Konu Sahibi
:d ewirhanın attıkları hep tema , sorun bakalım apk uzantı oyun çalıştırabiliomuymuş :D

fullwar

fullwar

Üye
Siz hiç Yotube yada diğer sitelerde bada yüklenmiş bir Monte gördünüz mü? Cevap hayır. Android yada İOS yüklenmiş Monte (Gerçi basitleştirilmiş halleri yüklenebiliyor cihazın donanımı f u l l ünü kaldırmaz çünkü) videoları ise bolca bulunmakta. Neden? Çünkü yüklemesi Bada'dan daha kolay. Monteye Android yüklemek Wave serisinden daha kolay. Çünkü Bada çok yeni bir sistem olduğundan geliştiricilerin kaynak kodlarını çözmesi uzun zaman alıyor.

maxilopez1

Üye
bahsettiğin telefon bu heralde :) darkforest te bi kaçkere baktım konularada google chrome yardımıyla bi twitter hesabı var bu vatandaş firmwarelerin kodlarını felan veriyor heralde bağış felan yapılıyor diyen bi vatandaş ta var :) bu programlada firmwareyi çekiyoruz heralde :) buda orjinal konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt