Monte firmware update sorunu ne olur yardım edin!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertarmagan

Üye
    Konu Sahibi
Monte firmware update sorunu ne olur yardım edin!!
Arkadaslar ne olur yardım edın monteme xeje1 yazılımını yüklemeye calısırken erorrs: amms write diye bi hata aldım napcagımı bılemedım kabloyu cıkardım telefonu acmaya calıstım acamadım amms te sorun oldgunu dusunurek onceden yukledıgım bska bı yazılımı yuklemeye calıstım bu seferde warning: security fail!! hatasını aldım napıcagımı bilmiyorum forumuzdada firmware yüklmesi konusu acan arkadaslardan yardımcı olmalarını beklıyorum telefoncuya gitsem 30 lira vercek halim yok lutfn yardımmm:S
BUNLARDA HATA RESİMLERİ:

baranselona

baranselona

Üye
yukardaki master room yazan yeri işaretlemeyin ondan olabilir

karizma927

karizma927

Üye
Arkadasim sen hatayi basta yapmissin ben valla kimseye tavsiye etmem cunki yaptiktan sonra telefonda bir takim sorunlar ortaya cikiyor onun icin sen hatayi basta yaptin simdi teli at cope gitsin :(

--------------- Ekleme ---------------

:off:Arkadasim sen hatayi basta yapmissin ben valla kimseye tavsiye etmem cunki yaptiktan sonra telefonda bir takim sorunlar ortaya cikiyor onun icin sen hatayi basta yaptin simdi teli at cope gitsin :(

baranselona

baranselona

Üye
Arkadasim sen hatayi basta yapmissin ben valla kimseye tavsiye etmem cunki yaptiktan sonra telefonda bir takim sorunlar ortaya cikiyor onun icin sen hatayi basta yaptin simdi teli at cope gitsin :(

--------------- Ekleme ---------------

:off:Arkadasim sen hatayi basta yapmissin ben valla kimseye tavsiye etmem cunki yaptiktan sonra telefonda bir takim sorunlar ortaya cikiyor onun icin sen hatayi basta yaptin simdi teli at cope gitsin :(

ne gatası ya:nono: sen bakma bu arkadaşa herhangi bi sorun yok şuan sadece telefonu download moduna al master rom u işaretleme ve usb yi başka bir girişe tak(bilgisayardakinde sorun olabilir) öyle dene sorunsuz yüklersin:oke: problem yok çöp falan yok bilmeden yorum yapılıyor sadece:bann:

mertarmagan

Üye
    Konu Sahibi
ne gatası ya:nono: sen bakma bu arkadaşa herhangi bi sorun yok şuan sadece telefonu download moduna al master rom u işaretleme ve usb yi başka bir girişe tak(bilgisayardakinde sorun olabilir) öyle dene sorunsuz yüklersin:oke: problem yok çöp falan yok bilmeden yorum yapılıyor sadece:bann:
olmadı kardes warning : securıty fail!! hatasını aldım telefoncuya gittim 100 liraya yaparım diyo nolur yardım edın acaba controlu yanlısmı ısaretlıyom:(:(:(:(

baranselona

baranselona

Üye
100 liramı hangi telefoncuysa bayağı kazıkçıymış 10 liraya bile hallederler hattaa servis ücretsiz yükler ya ama kendinde halledebilirsin

mertarmagan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar ne olur yardım edın monteme xeje1 yazılımını yüklemeye calısırken erorrs: amms write diye bi hata aldım napcagımı bılemedım kabloyu cıkardım telefonu acmaya calıstım acamadım amms te sorun oldgunu dusunurek onceden yukledıgım bska bı yazılımı yuklemeye calıstım bu seferde warning: security fail!! hatasını aldım napıcagımı bilmiyorum forumuzdada firmware yüklmesi konusu acan arkadaslardan yardımcı olmalarını beklıyorum telefoncuya gitsem 30 lira vercek halim yok lutfn yardımmm:S
BUNLARDA HATA RESİMLERİ:

bu forumu sevıyorum yaa konuyu actıgm gun biri yardım ediyo bRaSL arkadasıma cok cok cok tesekkur edıyorum forumdakı bilgili arkadaslardan biri cok yardımcı oldu bana ve sorunu hallettık sorunun nedenini soleyımde aynısı baska arkadasların basına gelmesın 1.si telefonun sarjıtam dolu olmaması 2.si samsung kiesin son sürümü vardı ve telı gormuyodu 1.5 yukledım telı gordu yanı kies 1.5 yuklu olucak 3.sü master room u işaretlemem bu arada karizma927 arkadasımız artık telı at cope filan demıste senınde hatan hemen pes etmen galıba blmeden yorum yapılmasın lutfen.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Banada aynı sorun olmuştu bi gün dokunmadım sonra dua ettim :D interneti ve tüm programları kapattım(Antivirüs dahil)sonra oldu :D

berf8509

Üye
arkadaşlar lütfen biri açıklasın. benim de aynı sorunum var ve hemen her konuya maxicepte cevap bulmuştum ama buna neden yazmıyor arkadaşlar bilmiyorum... lütfen yazın... çok acil ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...