Monte bluetoot ile bilgisayara bağlannıp modem olarak kullanmak istiyorum yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

canerhg

Üye
    Konu Sahibi
Monte bluetoot ile bilgisayara bağlannıp modem olarak kullanmak istiyorum yardım!!
arkadaşlar bluetooth ile cihaa sağ tıklayıp gömder tıklayınca dosya gönderiliyor. fakat modem olarak kullanmak için bluetooth ile nasıl bağlanabilirim? samsung kies 1.5 sürümünde bluetooth ile gönder seçeneği yok, 2.0 sürümünde bu seçenek var fakat telefon desdeklemiyor. bana yardımcı olabilecek var mı? şimdiden teşekkürler. selametle...

g_ray

Üye
kardeşim öncelikle blgisayarın ve telefonununn bluetoothunu aç daha sonra bilgisayardan aygıt ekleden telefonunu ekle bilgisayara.daha sonrada onu çift tıkla bi sayfa açılıyo orda yazıyo zaten telefonu modem olarak kullanmak istiyorum die orda baglanı tıkla bu kadar ama çok kota gidio msöylemiş olim şimdiden kolay gelsin:D

canerhg

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim. söylediklerini uyguluyorum fakat telfonun üzerini çift tıkladığımda açılan pencerede "modem olarak kullan", "bağlan" şeklinde link çıkmıyor. özellikler, donanım gibi sekmeler var bağlantı ile ilgili birşey çıkmıyor. telefona sağ tıkladığımda da ilgili olarak "modem ayarları" var ki buradan da bişey çıkaramadım. Bir de "çevirmeli bağlan" linki var oradan da "İnternet Servis Sağlayıcı" (ISS) numara, kullanıcı adı ve parola istiyor. buraya numaramı, kullanıcı adı ve parolaya "vodafone" yazıyorum (vodafone kullanıyorum) lakin bağlanmıyor. acaba şebekeden kullanıcı adı parola mı almak gerekiyor? yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada vodafonun aylık 7.5 TL sınırsız cepnet paketini alıp onunla bağlanmayı düşünüyorum. Okulda ders anlatırken de rahatlıkla kullanabilirim diye düşünüyorum. selametle...

batuhan_86

batuhan_86

Üye
Bluetoot baylantısını pc suıtten yapacaksın ( pc suiti kur baglantı ayarlarından bluetoot seç sonra internet baglantısı pc suitten yap .sonra denetim masasından cevirmeli modem olarak telefonu göster tamamdır baglana bilirsin denenmiştir ben şu anada cep ten baglıyım sonra arkadaşlar videolar açılmıyordu son çıkan moziil firefox 4 sürümünü indirip kurdum yavaşda olsa videolar açılmaya başladı ...Hadi kolay gelsin....

cumali1981

Üye
baglanmiyor denedim

komando108

Üye
new pc suit programı nı kur internet conecter secenegı var ordan bağlantı ayarını operatorunu yanı ve allatan telefonu sec bağlan de bağlnması lazım bende de aynı sorun var dı telphanın kendı sıtesınden telefonun markasını yazarak orjınal programını ındıırdım oldu sende bı dene umarım oolur ben sımdı catır catır baglanıorum valla

tayyfunn

Üye
ben pc suıte yükledim.. internet ayarlarından bağlan dediğimde tel.de uyarı geliyor.. bilgisayara bağlantı kurulsun mu dediğinde evet diyorum.... fakat sonra tel.yanıt vermiyor diye uyarı alıyorun... nasıl yapıcam... yardım????

----------Eklendi @ 15:40:55 ---------- Yazıldı @ 15:38:21 ----------

monte içimn orjinal pc suite programı hangisi???? link verebilir misin?

Narutodth

Narutodth

Üye
bluetooth la bağlanmana gerek yok. kablosunu tak kiesi aç en sağda internete bağlan var ona gir modem tanılamada s5620 monte (hattın) yazıcak onayla girsin internete . şahsen ben oyle yapıyorum..

tayyfunn

Üye
kieste en sağda nerde internete bağlan var? ben biraz önce güncelledim kiesi... kies .2.0 yüklü yani... en son hali birde teli görmüyo kiess.... neden??*

Narutodth

Narutodth

Üye
evet var kardesim internete bağlanıyor kiesten ben 2.0 la bağlanmıyorum hata veriyor bende.

matador77

Üye
kiesten bende baglaniyorum.ama telefonu surekli takip cikardigim icin batarya performansi dustu.

Üst Alt