Monster

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
tamam

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum 2800 civarı ama alienware sonuçta ama ekran küçük ve ekrsn kartına takılma 50fps min crysis yiyor bu cihaz

m.istanbulbilisim.com.tr/m11x-b64p45-alienware-dell-notebook-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,30389.html

bunun ekran kartı biraz kötü ama işlemci ram gayet iyi ve ibm sonuçta 2000 tl

m.istanbulbilisim.com.tr/ideapad-y570-59-070782-lenovo-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,28691.html

----------Eklendi @ 19:52:12 ---------- Yazıldı @ 19:50:50 ----------

ve 2500 e msi 780 i nasıl bulucan ve gördüğüm fiyatta özellikleri öyleyse o özelliklerde bir asus filan bak neden msi almaman gerektiğini anlarsın

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
dostum 2800 civarı ama alienware sonuçta ama ekran küçük ve ekrsn kartına takılma 50fps min crysis yiyor bu cihaz

m.istanbulbilisim.com.tr/m11x-b64p45-alienware-dell-notebook-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,30389.html

bunun ekran kartı biraz kötü ama işlemci ram gayet iyi ve ibm sonuçta 2000 tl

m.istanbulbilisim.com.tr/ideapad-y570-59-070782-lenovo-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,28691.html

----------Eklendi @ 19:52:12 ---------- Yazıldı @ 19:50:50 ----------

ve 2500 e msi 780 i nasıl bulucan ve gördüğüm fiyatta özellikleri öyleyse o özelliklerde bir asus filan bak neden msi almaman gerektiğini anlarsın

2800 civarına çıkabileceğimi pek sanmıyorum artık notlar kötü geliyor gün geçtikçe bizimkiler de soğumaya başlıyor sanırım max bütçem 2500tl olucak alienware fiyattan kaybetti zaten lenovo ise o fiyata lenovo yerine hp tercih ederim ve de son olarak benim bahsettiğim gx780 gt780 değil biliyorum gt780 3500-4000tl civarlarında ama GX780 daha uygun fiyatlı olanı diye biliyorum ben dur hele bakalım bi türkiyeye gelsin ve son olarak ben istediğim kadar pc dizsemde kafama göre bi pc uyduramıyorum sen bana güç kaynağı olmadan sadece kasanın psusunu kullanan bi sistem toplarmısın fiyat yine aynı 2500tl işletim sistemi monitör felan herşey dahil olsun içine hani toplamasına ben de toplarım ama laptop mu masaüstü mü onda da kararsızım açıkçası

Uruloki

Uruloki

Üye
eğer oyun oynucam diyorsan illa ki masaüstü fakat 2500lük sistemi kasa psu beslemez başka psu alıp takman lazım misal bende 700wattlık ocz var dur onada bakarım

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
eğer oyun oynucam diyorsan illa ki masaüstü fakat 2500lük sistemi kasa psu beslemez başka psu alıp takman lazım misal bende 700wattlık ocz var dur onada bakarım
Senin sistem ne ki?

Uruloki

Uruloki

Üye
bak sana sistem topladım aslında hazır donanımhaberin sistem toplama bölümü var ordan fiyatı 2000tl civarı bu fiyata 2500 tl ye bir ekran kartı daha koyabilirsin yani işlemciyi filan düşürürsen ve ya fiyatı artırabilirsen tabi

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
kararsızım valla galiba laptop alcam

Uruloki

Uruloki

Üye
sen bilirsin

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
MSI GE620DX vs HP dv6-6115st :D

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
Isınma konusunda hangisi daha az ısınır?
Lenovo Y570
HP dv6-6115st
MSI GE620DX

Uruloki

Uruloki

Üye
hiç bilmiyorum valla

----------Eklendi @ 13:22:03 ---------- Yazıldı @ 13:17:21 ----------

google dan ara ısınma sorunlarını bence

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
hiç bilmiyorum valla----------Eklendi @ 13:22:03 ---------- Yazıldı @ 13:17:21 ----------google dan ara ısınma sorunlarını bence
MSI alıp bi de soğutucu alırsam overclock da yapabilirim sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...