Monotype Imaging FlipFont v5.3.1 (Tek kurulum ile 60 Font)

Sponsorlu Bağlantılar

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Monotype Imaging FlipFont v5.3.1 (Tek kurulum ile 60 Font)

Tek kurulum ile toplam 60 fonta sahip olacaksınız. Kurulum esnasında, uygulama telefonunuza uyumlu değil yine de devam etmek ister misiniz şeklinde bir uyarı verebilir. Bu uyarıya aldırmadan kuruluma devam ediniz.

İndir:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: halilemre999, BlackCurse01, 79madi ve 11 diğerleri

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Teşekkürler.

feyyazevci

feyyazevci

Üye
teşekkürler..

samety500

samety500

Üye
bu program tlfnda kasma vb. gibi bi sorn çıkartmıodr inş.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Bundan önce 37 font ile birlikte kurulum dosyası hazırlamıştım. Epey bir sayfa konuşuldu o konu. Kasma şikayeti hiçbir şekilde belirtilmedi. Bunda da belirtilmeyecektir diye düşünüyorum.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
dostum x6 açmıyo :(

ulturawiyole

ulturawiyole

Üye
5800 v52 Çalışmıyor ! Bi Kontrol Edermisin yada Çalıştırabilen varsa bana MSJ atsın

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Ben, v52 tabanlı C6 yazılımında sorunsuzca kullanıyorum.

Ali Emre Çirik

Üye
v52 çalışmıyor. yüklenemiyor diye yazı çıktı hard formatladımda ama olmuyo.

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Peki diğer FlipFont uygulamaları rahatça yüklenebiliyor mu? Eğer yükleniyorsa, font dosyalarını paylaşırım. Tek kurulumla olmasada da dolaylı yolla 60 fonta ulaştırabilirim sizi.

tolkitolki

tolkitolki

Üye
arkadaşlar program 5800 da çalışıyor
çokta güzel yazı sitilleri uygulanabiliryor hemde türkçe karakterler dahil
tek kötü tarafı internete girdiğinizde bütün sayfayı sizin seçtiğiniz fontta gösteriyor tek dezavantajı bu
emeği geçenlere teşekkürler

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Peki diğer FlipFont uygulamaları rahatça yüklenebiliyor mu? Eğer yükleniyorsa, font dosyalarını paylaşırım. Tek kurulumla olmasada da dolaylı yolla 60 fonta ulaştırabilirim sizi.

o lur işte dostum =)

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
o lur işte dostum =)
O zaman aşağıdaki dosyadan çıkan data klasörünü olduğu gibi C:\ 'nin köküne kopyala. Üzerine yazılsın mı derse evet der geçersin. Fontlar programda görülmezse, telefonu yeniden başlatarak denersin bir de.

İndir:

ti_amo

Üye
arkadaş tek kurulumda 37 fontu kullanıyordum.60 gelince sertifikalandırdım ama programı içinde fontların hiçbiri çıkmadı neden ??

----------Eklendi @ 23:44:15 ---------- Yazıldı @ 23:40:48 ----------

eskisini kaldırdım. yenisini imzalayıp sertifikalandırdm. programı acti içinde hiç font yok

By_Casparov

By_Casparov

Üye
O zaman aşağıdaki dosyadan çıkan data klasörünü olduğu gibi C:\ 'nin köküne kopyala. Üzerine yazılsın mı derse evet der geçersin. Fontlar programda görülmezse, telefonu yeniden başlatarak denersin bir de.

İndir:

tmm dostum tesekkür ettim =)

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş tek kurulumda 37 fontu kullanıyordum.60 gelince sertifikalandırdım ama programı içinde fontların hiçbiri çıkmadı neden ??
eskisini kaldırdım. yenisini imzalayıp sertifikalandırdm. programı acti içinde hiç font yok
Bu uygulama biraz inatçıdır. Kaldırma işlemi çok kolay değil. Programı kaldırmadan önce, programı açıp fontunuzu sistem fontuna çevirip telefonu bir kere yeniden başlatıp sistem fontuna geri dönmeniz lazım. Daha sonra programı kaldırıp, C:\Data içindeki fonts klasörünü silip yeni uygulamayı bunları yaptıktan sonra kurmanız gerekmektedir.

ti_amo

Üye
ilk olarak telefonu orjinal fontuna aldim.Sonra programı kaldirdim ve c de yer alan flipfont dosyası sildim.Yeni flipfont programını serifikalayıp imzaladım ama kurunca içinde font yok malesef

----------Eklendi @ 14:39:34 ---------- Yazıldı @ 14:09:48 ----------

v52 ben ne yaptimsa olmadı

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
    Konu Sahibi
Diğer FlipFont uygulamaları kurulup çalışıyorsa sisteminde, yukarıda fontları paylaştım. O mesajda anlattığım şekilde de deneyebilirsin.

nereharme

nereharme

Üye

İndir:

Evet bende bu şekilde çalıştırabildim. Orjinal üzerine modifiye fwlerde çalışmıyor galiba. Ama ben DM de fontları(60font) paylaşan biri olmuş indirip 37 fontlu programın data/fonts yoluna atıp denedim bende fazlasıyla 62tane oldu font:):naughty:

Üst Alt