Mad EagLe
Üye
kablodan olabilir. Hdmi 1.4 olsun en az. Onun dışında bir de tv'ye mi bağlıyorsun ?Ben HDMI ile notebook'u bağlıyorumda görüntü kalitesi hem çok kötü hemde tepki süresi çok yacaş neden olabilir acaba ?![]()
kablodan olabilir. Hdmi 1.4 olsun en az. Onun dışında bir de tv'ye mi bağlıyorsun ?Ben HDMI ile notebook'u bağlıyorumda görüntü kalitesi hem çok kötü hemde tepki süresi çok yacaş neden olabilir acaba ?![]()
Aynen 42" TV ye bağlıyorum.Kablo altın uclu. KabloTV'nin cihazının kablosu yani.kablodan olabilir. Hdmi 1.4 olsun en az. Onun dışında bir de tv'ye mi bağlıyorsun ?

farkeder. Farketmese tv ve monitör fiyatları bir olmazdı. 24 inç tvler daha ucuz hatta monitörlerden.ekranın tv veya monitör olması pek fark etmez eğer monitör alacaksan da fu ll hd monitör alacaksın tv alacaksan da fu ll hd yani bir fark olmayacak
Ekranda peki kenarlarda eksilme var mı ? Tam ekran görebiliyor musun tvde ?Aynen 42" TV ye bağlıyorum.Kablo altın uclu. KabloTV'nin cihazının kablosu yani.![]()
Hayır. Tam çözünürlük olmuyor zaten.farkeder. Farketmese tv ve monitör fiyatları bir olmazdı. 24 inç tvler daha ucuz hatta monitörlerden.
Ekranda peki kenarlarda eksilme var mı ? Tam ekran görebiliyor musun tvde ?
Tamam tv de ayarı oluyor onun hafif kenarlardan yiyebiliyor. Ama tvye göre değişiyor o. Kumandadan olacak bende de olmuştu. Ablamın tv'de oldu. İkiside samsung olmasına rağmen menü farklıydı ama. Senin marka ne ?Hayır. Tam çözünürlük olmuyor zaten.
LG.Tamam tv de ayarı oluyor onun hafif kenarlardan yiyebiliyor. Ama tvye göre değişiyor o. Kumandadan olacak bende de olmuştu. Ablamın tv'de oldu. İkiside samsung olmasına rağmen menü farklıydı ama. Senin marka ne ?
kumandadan ayarları kurcala ekrana sığdır gibi bir şey oluyor. Ayarlarda bir zamazingosu var tam hatırlayamadım kurcuklamak lazım.
Bakayım hemen. Teşekkürler.kumandadan ayarları kurcala ekrana sığdır gibi bir şey oluyor. Ayarlarda bir zamazingosu var tam hatırlayamadım kurcuklamak lazım.
Görüntü sığdı da kalite güzel değil. Kablodan dolayı olabilir mi ?kumandadan ayarları kurcala ekrana sığdır gibi bir şey oluyor. Ayarlarda bir zamazingosu var tam hatırlayamadım kurcuklamak lazım.
olabilir. Başka giriş varsa dene olmazsa bazen tvlerin monitörlerin driverleri oluyor. Ben Windows 10 yükledikten sonra ekranda kararma olmaya başladı ekran kartını güncelledim düzelmedi. Tvnin driveri vardı yükledim düzeldi. Ürünün destek sayfasına bak belki sürücüyle alakalı olabilir.Bakayım hemen. Teşekkürler.
Görüntü sığdı da kalite güzel değil. Kablodan dolayı olabilir mi ?
Hocam peki ps4 de sorun olur mu. Monitör tv olayı iyims bakayım ona.Tv'nin tepki süresi düşük olacağı için tavsiye etmem. Yüksek görünsede inputlag süresi oluyor yani bir monitör performansını alamazsın. Fps oyunlarında, online oyunlarda sorun yaşarsın. Örneğin cs oynuyorsun adam seni görüyor ateş ediyor vuruyor sende onu görüp sıktığını zannediyorsun ama ekran geç geldiği için öldürüyor ve sen ateş etmene rağmen ölmediğini düşünebiliyorsun. Sonra y'ye basıp adama hack diye küfür ediyorsunO yüzden monitör al ya da monitör tv'ler var lg'de ve samsungda vardı. Ben samsung aldım 24 inç gayet memnunum. Hemde ips ekran fhd. Renkler falan çok iyi tepki süresi de iyi. Ama normal tv'de dediğim sorun yaşarsın. Pes fifa gibi oyunlarda sıkıntı olmaz ama online oyunlarda sorun olur.
eğer tv nin oyun modu yoksa olurHocam peki ps4 de sorun olur mu. Monitör tv olayı iyims bakayım ona.
Vestellerde Oyun Modu Var Axen İ Bilmiyorum Ama Vardır BenceHocam peki ps4 de sorun olur mu. Monitör tv olayı iyims bakayım ona.
Arkadaş gerekli açıklamayı yapmış çok sorun olmazHocam peki ps4 de sorun olur mu. Monitör tv olayı iyims bakayım ona.
Teşekkürler @Jelly Beanciolabilir. Başka giriş varsa dene olmazsa bazen tvlerin monitörlerin driverleri oluyor. Ben Windows 10 yükledikten sonra ekranda kararma olmaya başladı ekran kartını güncelledim düzelmedi. Tvnin driveri vardı yükledim düzeldi. Ürünün destek sayfasına bak belki sürücüyle alakalı olabilir.
Teşekkürler. Ekran sığma sorununu @Mad EagLe sayesinde çözdüm. Bu aralar HDMI kablo alacağım zaten.HDMI standartları ve onlara özel kabloları var her hdmi portu ve kablosu benzer çözünürlüğü sunmayabilir. Şuan ki en güncel hdmi standartı 2.0 4k 60hz görüntüye bile imkan veriyor
Ekranın sığmama sorunu laptopun çözünürlüğü ile tv nin çözünürlüğü aynı ayarlamalısınız
Yani tv yi taktıktan sonra ekran çözünürlüğü ayarına girip örn TVniz 1080p ise 1920x1080e almalısınız tv den de oranı (1080p için) 16x9 oranını seçerseniz ekrana tam sığar

almışken 2 al ama yeni çıktı zor bulursun. Olmadı 1.4. Bende 1.4 var memnunumTeşekkürler. Ekran sığma sorununu @Mad EagLe sayesinde çözdüm. Bu aralar HDMI kablo alacağım zaten.![]()

4K değilse 1.4 ile 2.0 arasındaki farkı anlamazsınızalmışken 2 al ama yeni çıktı zor bulursun. Olmadı 1.4. Bende 1.4 var memnunum![]()