Mondi ve Muslera bir arada!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Mondi ve Muslera bir arada!


Uruguaylı kalecimiz Fernando Muslera, Kolombiya ile oynayacakları maç öncesinde Mondragon ile birlikte bir fotoğrafını paylaştı.

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, 2014 Dünya Kupası Güney Amerika Elemelerinin 7. haftasında oynayacakları Kolombiya maçı için milli takım kampında hazırlıklarını sürdürüyor.
Oynadıkları 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik ile grupta yenilgisiz ilerleyen Uruguay'ın başarılı file bekçisi karşılaşma öncesinde yaptıkları kamp sırasında Galatasaray'ın eski kalecilerinden Faryd Mondragon ile birlikte çekildiği fotoğrafınımikro blog sitesi twitter üzerinden takipçileri ile paylaştı.
130 binden fazla takipçisi bulunan kalecinin, "Büyük Mondragon ile..." diyerek paylaştığı fotoğrafı oldukça beğeni kazanırken taraftarlar eski kalecileri Mondragonu görünce 'Onu tekrar Türkiye'ye getir' şeklinde yorumlar yaptı.
Muslera'nın gönderdiği fotograf sarı-kırmızılı taraftarları çok mutlu etti. Taraftarlar, Galatasaray'ın iki önemli ismini aynı karede görme imkanı da bulmuş oldu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
366
doctorrr


Üst Alt