Molome Efektli Kendi Çekimim Resimler. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Molome Efektli Kendi Çekimim Resimler. :)

Nasıllar yorumlarınızı bekliyorum

Su resmi 808 ile çekilmiştir. Geri kalan hepsi 603 ile.

Tepkiler: OttomaN TigeR

WaLLcoT

Üye
Daha önce Profesyonel fotoğrafçılık yaptın mı? Yapmadıysan dene

Tepkiler: M. tAHA
çekim açıları güzel lakin nesne seçimleri biraz daha özenli olabilirdi sanırım. O pet bardak ve şişe hiç sanatsal durmuyor.

doctorrr

Üye
anaaaaamm hemen molome u yüklüyorum benimde var fotolarım

Hex4d0r

Üye
Kadraja dikkat et Yani fotoğrafını çektiğin şey ekrana sığsın. Taşma olmasın. Bu çok öenmli bir nokta Kaktüsü gerçekten iyi çekmişsin yalnız işte sığdırsaydın çok daha güzel olurdu

Konu Sahibi

yok o taşmalar Molome diye bi program ile efekt verirken oldu. Bütün fotoğraf boyutlarını otomotik 800*800 yaptığı için benim cektigin bazı resimlerin geri kalanını siyah ekran ile tamamlıyor.

Aslında çözünürlüğü düşürmeden böyle efektler veren program olsaymiş güzel olurmuş

- - - Eklendi - - -

İlk fotoğraf müthiş

teşekkür ederim

Bu molome programı bende de var.Efektler şahane.En kötü resmi bile harika yapabiliyor.Özellikle Vintage ve Cartoon isimli efektleri harika.Çekimlerde on numara

Konu Sahibi
Bu molome programı bende de var.Efektler şahane.En kötü resmi bile harika yapabiliyor.Özellikle Vintage ve Cartoon isimli efektleri harika.Çekimlerde on numara

aynen bi ara kurmaya çalıştım da kurulmadı hata verdi daha sonra da hallettim kurdum. Keşfettim böyle fotoğraflar çıktı. Gerçekten efektler harika. Birde bu işlemi boyutu düşürmeden yapsa tadından yenmez teşekkür ederim bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...