Haber Moliplayer Pro'ya ücretsiz sahip olmak ister misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Moliplayer Pro'ya ücretsiz sahip olmak ister misiniz?
moliplayer Pro kusursuz bir uygulama olma yolunda ilerliyor. Bugün gelen güncellemeyle @bulutsuzgece arkadaşımızın belirttiği yeniliklerin tamamı da uygulamaya eklenmiş durumda. Peki bu uygulamaya ücretsiz olarak sahip olmak ister misiniz? O zaman aşağıdaki haberimize göz atmayı ihmal etmeyin:)

Windows Phone Moliplayer Pro güncellendi

• Beğen
Tepkiler: cavri42310, m542tf, n000k ve 5 diğerleri

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler dostum, eline sağlık. :oke:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
haber için :tşk: ancak böyle bir şey yapınca program dili oraya uyarlanacak büyük ihtimal buda bizim için yeterince zor biz türkçeleri zor anlıyoruz birde yabancı olunca iyice zorlaşır bu arada zaten deneme sürümünde bir eksikliği yok sadece belirli bir oynatma veya gün sayıyor daha sonra programı kaldırıp tekrar kurduğunda sıfırlanıyor ama denemek lazım yinede

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öncelikle bir hatamı düzelteyim. Uygulama Moliplayer olarak görünüyor Pro değil fakat flac ve flv dahil tam özellikli.

ayrıca dil sorun olmuyor cihaz id'nize göre Türkçe olarak kuruluyor.

carew89

carew89

Üye
ülkeyi tekrar türkiye yaptığımızda ise indirdiğimiz programı tekrar kullanabiliyormuyuz ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
öncelikle bir hatamı düzelteyim. Uygulama Moliplayer olarak görünüyor Pro değil fakat flac ve flv dahil tam özellikli.

ayrıca dil sorun olmuyor cihaz id'nize göre Türkçe olarak kuruluyor.
ama şöyle bir şeyde var o zaman aynı firmanın 3 programı olmuş gibi oluyor ve para verenlerin belirli ayrıcalıkları olması gerekiyor bence eğer hiç bir farkı yok derseniz bundan sonra para verip alan olmaz harelde ekip bunun hakkında düşünerekten paralı full sürüm için ek özellikler yakında çıkaracaktır

ardacumhur

ardacumhur

Üye
ama şöyle bir şeyde var o zaman aynı firmanın 3 programı olmuş gibi oluyor ve para verenlerin belirli ayrıcalıkları olması gerekiyor bence eğer hiç bir farkı yok derseniz bundan sonra para verip alan olmaz harelde ekip bunun hakkında düşünerekten paralı fu ll sürüm için ek özellikler yakında çıkaracaktır

O zaman da onu alırız ;)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
:tşk: Adamlar bilmiyor sanki Dil+Bölge 'den hemen indirebileceğimizi işi yokuşa suruyorlar :)

drangela61

drangela61

Üye
programı indirdim fakat şöyle bir sorun var bu moliplayer Pro olmadığından anlaşılan Türkçe dil desteği yok çünkü programı açınca direkt Çince çıkıyor haliyle hiçbir şey anlamadım ama görebildiğim kadarıyla email adresi istiyor.?
ne yapmalıyız acaba

Akhtoher

Akhtoher

Üye
ama şöyle bir şeyde var o zaman aynı firmanın 3 programı olmuş gibi oluyor ve para verenlerin belirli ayrıcalıkları olması gerekiyor bence eğer hiç bir farkı yok derseniz bundan sonra para verip alan olmaz harelde ekip bunun hakkında düşünerekten paralı fu ll sürüm için ek özellikler yakında çıkaracaktır
Ben moliplayer ilk çıktığı gibi satın aldım hiç pişman olmadım bu tür güzel uygulama çıkarabilen kişilere destek olması için bile alınabilir 7 T.L nelere vermiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, bulutsuzgece ve 4MaGuS
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Ben 7 lira verdim :agla2::agla2:

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
kursat99

kursat99

Üye
Dil/Bölge yimi Çin yapalım yoksa Bölgesel Biçim imi? Ben ikisinide Çin yaptım ve program çinçe olarak yüklendi. Sanırsam e-posta şifre istiyor

mesutcinik

mesutcinik

Üye
bende tayvan seçtim bölgeyi dili şimdi türkçe yapmanın yöntemi var mı uygulamada ?

braayn

braayn

Üye
aynen bende de çince mi taicemi nedir bir dil geldi cebelleşiyorum :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk: Süper konu

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Nasıl Türkçe yapacaz soylecek
yokmu

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Nasıl Türkçe yapacaz soylecek
yokmu

aynen bende de çince mi taicemi nedir bir dil geldi cebelleşiyorum :)

bende tayvan seçtim bölgeyi dili şimdi türkçe yapmanın yöntemi var mı uygulamada ?

Dil/Bölge yimi Çin yapalım yoksa Bölgesel Biçim imi? Ben ikisinide Çin yaptım ve program çinçe olarak yüklendi. Sanırsam e-posta şifre istiyor
Sadece Ülke/Bölgeyi değiştirin Bölgesel biçim ve Telefon Dili Türkçe Kalsın Tarayıcı ve arama dili de Türkçe :kıskıs:

pirenuri

pirenuri

Üye
Moliplayer Pro'ya ücretsiz sahip olmak ister misiniz ?
O zaman Çinçeyi öğrenin

mtoyanik

mtoyanik

Üye
programı yüklüyoruz fakat Çince, girişte e posta istiyor galiba. Çince bilen birisi el atsın bir zahmet :op:

Üst Alt