Yardım Modlu google play

Sponsorlu Bağlantılar

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
    Konu Sahibi
Modlu google play
Ram expenderi kjllanmak icin modlu playi kurdum sonra hep ayni hata daha once olmamaisti bu resim de var acil yardim

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlardan google hesabimikaldirdi reboot atttim tekrarekledim veriyi sil dirmaya zorla dedim bi uygulama indirdim sonragene aynı

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
    Konu Sahibi
Yardim edecek yokmu ya butun gun bunla ugrasiyom hala olmadi genemi rom atcam bıktım lucky patcher yuzunden oldu daha onceden olmustu duxeltebilmistim simdi olmuyor

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
    Konu Sahibi
Saol genede yorumunu gormeden once bu forum maxicepten gene bakiyodum installer google play apk uygulamasi ile yaptim sorunda lucky patcher yüzüne olmus anladim

UpOneTR

UpOneTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MUSTAFA AKPINAR97 ve .caner.
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
    Konu Sahibi
Batarya kalibrasyonu yapayimmi rom attim 3,4 gun oldu ama sarji bitiremiyorum

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
    Konu Sahibi
Kernel de yukledim kernel batarya süresini uzatıyor özellikleri oyle

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
    Konu Sahibi
Ya gene ayni hata cildircam kackere rom attim kackere modlu google play kurdum duzeltmiyom pfff

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Ben modlu google play kurduğumda wifi ye bağlanamıyodum bağlansa bile mavi yanmıyodu her yere giriyodu ama play store a girmiyodu . DAha sonra system/etc/hosts dosyasını silince olmuştu play store . Deneyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: MUSTAFA AKPINAR97
RealSchule

RealSchule

Üye
Ben modlu google play kurduğumda wifi ye bağlanamıyodum bağlansa bile mavi yanmıyodu her yere giriyodu ama play store a girmiyodu . DAha sonra system/etc/hosts dosyasını silince olmuştu play store . Deneyebilirsin

bu sorununuzu çözecektir

• Beğen
Tepkiler: MUSTAFA AKPINAR97
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

Üst Alt