walla ben biriktirip biriktirip bi jant alırdım şööle 18" yada 19"
ama 19 yol sarsıntısını direk yukarı veriyo bide tabi babanın oto lastik dükkanı olması lazım :P
ule su bizim millet ne ses du$kunuymu$ yauu..varsa yoksa ses...yok baarirmi.. yok bilmemne $aka bi yana..hava filtresi motora normal filtreden birazdaha fazla hava girmesini sagliyo..dha cok hava rahat calisma (petrol ile dengeli olunca tabiikide)..arabada 3-5 beygirlik bi degisiklik hisseidyosun..kalkislarin biraz iyilesiyo. benim HKS paneli filtre var hssss yapiyo yuksek devirlerde..diger filtrelerden ne ses cikyo bilmiom valaa
(bu arada en guzel ses motorun dogal sesidir...eksozlarla cikartilan yapmacik sesler cok kafa mikici..bence tabi)
ben ingilteredeyim simdi yav..senede 2 aylina bornovadayim. ama hayatimin 16 yilini Erzene mahallesi 75 sokakta gecirmisimdir (cingene mahallesine dooru), sen ne taraflardansin?
arkadaşlar ne kadar kroyuz bea :'( :'( dün gördüm adam bildiğimiz doğan varya tavanı çıkarmış, cabriolet yapmış sözde, hemde kamyonet brandası ile :'( :'(
muhahahah kamyonet brandasi ile cabriolet...bravo...resmni cekseydin kral olurdu yaa.. ulen bende goruyom garip garip seyler camerali telefon yok cekemiyoz resim neyim o anda..
Originally posted by the_patriot@Jun 25 2005, 09:37 AM arkadaşlar ne kadar kroyuz bea :'( :'( dün gördüm adam bildiğimiz doğan varya tavanı çıkarmış, cabriolet yapmış sözde, hemde kamyonet brandası ile :'( :'(
Originally posted by doukan1989+Jun 25 2005, 09:05 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(doukan1989 @ Jun 25 2005, 09:05 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-the_patriot@Jun 25 2005, 09:37 AM arkadaşlar ne kadar kroyuz bea :'( :'( dün gördüm adam bildiğimiz doğan varya tavanı çıkarmış, cabriolet yapmış sözde, hemde kamyonet brandası ile :'( :'(
Originally posted by keano+Jun 25 2005, 12:31 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(keano @ Jun 25 2005, 12:31 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-dimitradon@Jun 25 2005, 12:20 AM keano katılıyom..motor sesi dogal süper olmalı..bide aynı yerdeniz..sen neresinden bornovanın
ben ingilteredeyim simdi yav..senede 2 aylina bornovadayim. ama hayatimin 16 yilini Erzene mahallesi 75 sokakta gecirmisimdir (cingene mahallesine dooru), sen ne taraflardansin?
[post=95377]Quoted post[/post]
[/b][/quote]
atatürk mah..karakolun orda...eee ingiltereye nasıl gittin
Originally posted by the_patriot@Jun 25 2005, 09:37 AM arkadaşlar ne kadar kroyuz bea :'( :'( dün gördüm adam bildiğimiz doğan varya tavanı çıkarmış, cabriolet yapmış sözde, hemde kamyonet brandası ile :'( :'(