modifiye rom yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

happyayaz

Üye
    Konu Sahibi
modifiye rom yapmak

İyi forumlar
Sürekli stabil olmayan romlardan şikayetçi olan birisi olarak en stabil bulduğum romlar üzerinde oynama yaparak istediğime en yakın yazılımı oluşturmaya çalışıyorum.Muhtemelen bu husustan muzdarip olan çok arkadaşımız var.
Yazılım geliştirici arkadaşlarımdan yardım istemek üzere bu konuyu açtım.
Az çok apps klasöründe tarama yapınca uygulamaların ne işe yaradığını anlayabiliyoruz ancak bazı uygulamaları (belki de taban aldığımız romla uyuşmadığı için) roma entegre ettiğimizde kapanmaya zorla hatası oluşuyor keza benzer durum o uygulamayı dışardan 3. parti olarak kurmaya çalışınca da yüklenemedi hatasıyla karşımıza çıkıyor.Sonuç olarak ;
Herhangi bi romda tuş kilidini beğendim başkasında ginger klavyeyi birisinde rehber uygulamasını (mesela gingerbread tabanlı romlarda arama ekranında msjlar da dahil gruplama yapmadan çöplük gibi birikiyo ve bu beni sinir ediyo)istiyorum.msjlar da tema olmasını ve iletildi raporunu sadece ekrana uyarı olarak gelmesini istiyorum.wifi kısayol ile açınca bi de gidip ayarlardan ağ varmı bakmak yerine ginger tabanlı olandaki gibi wifiyi açar açmaz önüne uygun ağların gelmesini istiyorum.... gibi özelleştirmek istediğim şeyler var
geliştirici arkadaşlardan bu konuda yardım istiyorum yapılabilecek birşeyse tabi... teşekkürler şimdiden...

telefoncu_38

telefoncu_38

Üye
kardeş sen google a msj at android gingercream çıkarsınlar bence forumda bunu yapamazlar.basit şeylere bile çözüm bulamıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: happyayaz

Mcsilifke

Kapalı Hesap
kardeş sen google a msj at android gingercream çıkarsınlar bence forumda bunu yapamazlar.basit şeylere bile çözüm bulamıyorlar.

aynen ya xda yla burası kıyaslanamaz bile .. Xda custom rom yaz orda araştir derim

• Beğen
Tepkiler: happyayaz

happyayaz

Üye
    Konu Sahibi
Aslında uzun süre 5800 telefonum sayesinde symbianın modifiye işlerinde ilerleme kaydetmiştim.hemen hemen herşeyini istisnasız değiştirebiliyordum not defterlerinde rsc'lerinde mif'lerinde... oynama yaparak ama androidle tam samimiyeti kuramadım daha :( öyle olunca xda'nın hazırladıkları ile yetinmek zorunda kalıyoru m/z.Sonuçta açık kaynaklı ve birileri bunu bi şekilde değiştirebiliyo neden biz de kendi isteğimize göre düzenlemeyelim dedim onun için bu konuyu açma ihtiyacı hissettim ama dediğiniz gibi yardım istediğim ekip de pek ilerleme kaydetmiş değil.Belki zamanla ....

Tşkler ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt